Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Plias: Πουλάει την συμμετοχή στην Lamda Ακίνητα

Την πώληση της συμμετοχής της, που ανέρχεται στο 50%, στην Lamda Ακίνητα αποφάσισε η Plias, η οποία έχει υπογράψει προσύμφωνα με τη Redding Intervest Corporation, στο πλαίσιο της επικέντρωσης της στις κύριες δραστηριότητές της.

Plias: Πουλάει την συμμετοχή στην Lamda Ακίνητα
Την πώληση της συμμετοχής της, η οποία ανέρχεται στο 50%, στην εταιρία Λάμδα Ακίνητα αποφάσισε η Plias. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο με την Redding Inetrvest Corporation, ενώ η τιμή πώλησης θα προσδιορισθεί βάσει των εκτιμήσεων ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο λόγος έγκειται στο γεγονός ότι η Plias έχει αποφασίσει να εστιάσει την προσοχή της στην ενίσχυση των αποδοτικών της δραστηριοτήτων στο κύριο αντικείμενό της, την παραγωγή, εμπορία και διακίνηση καταναλωτικών προϊόντων και ως εκ τούτου συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες που ενισχύουν την στρατηγική αυτή.

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η επιχειρηματική αυτή κίνηση, αποτελεί μέρος της ευρύτερης πολιτικής της Plias ΑΒΕΕ, να επικεντρωθεί στις αποδοτικότερες θυγατρικές της, εξασφαλίζει άμεσα σημαντικές χρηματορροές που θα συμβάλουν στην περαιτέρω ενίσχυση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v