Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Ενημέρωση για τα ΠΕΠ στους μικρομεσαίους

Ενημερωτική εκδήλωση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και του τουρισμού διοργάνωσε η Εθνική Τράπεζα, ενώ ο Γάλλος Πρέσβης πρόσφερε στο Ιστορικό Αρχείο της Τράπεζας μία πλήρη σειρά της εφημερίδας Le Monde.

Εθνική: Ενημέρωση για τα ΠΕΠ στους μικρομεσαίους
Ενημερωτική εκδήλωση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο πλαίσιο του Γ΄ ΚΠΣ διοργάνωσε η Εθνική Τράπεζα με τη συμμετοχή 250 εκπροσώπων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης και του τουρισμού.

Οπως ανακοίνωσε η Τράπεζα, στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στους κλάδους δραστηριότητας που μπορούν να ενταχθούν στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, στα κριτήρια ένταξης, στις επιλέξιμες δαπάνες και επιχειρήσεις, στα ποσοστά της επιδότησης, αλλά και στη συμβολή της Εθνικής Τράπεζας στην πραγματοποίηση των επενδυτικών σχεδίων των επιχειρήσεων.

Συντονιστής της διοργάνωσης ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δικτύου Α΄ κ. Θεόδωρος Βαλασιάδης, που ήταν και ο πρώτος ομιλητής.

Εν τω μεταξύ, ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. Θεόδωρος Β. Καρατζάς δέχθηκε και ξενάγησε στο κτίριο του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας τον Γάλλο Πρέσβη J. M. Ripert.

Η συνάντηση αυτή έγινε με την ευκαιρία της παράδοσης, από τον Γάλλο Πρέσβη, στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας μίας πλήρους σειράς της γνωστής εφημερίδας Le Monde, για χρήση από τους πολυπληθείς Ελληνες ερευνητές, που το συμβουλεύονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v