Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ανέλαβε το Στοίχημα και στη Μολδαβία

Την άδεια έναρξης του Στοιχήματος στη Μολδαβία έλαβε η Intralot.Η Loteria Moldovei, θυγατρική της Intralot, ανέλαβε τη λειτουργία και διαχείριση του προκαθορισμένου στοιχήματος, το οποίο αναμένεται να αρχίσει το πρώτο εξάμηνο του 2003.

Intralot: Ανέλαβε το Στοίχημα και στη Μολδαβία
Την άδεια έναρξης του Στοιχήματος στη Μολδαβία έλαβε η Intralot από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών. Η Loteria Moldovei, θυγατρική της Intralot, ανέλαβε τη λειτουργία και διαχείριση του προκαθορισμένου στοιχήματος στη Μολδαβία.

Οπως ανακοινώθηκε, η Intralot θα αναβαθμίσει το ολοκληρωμένο σύστημα της λοταρίας και θα παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή του στοιχήματος, όπως διαχείριση κινδύνου, καθορισμός αποδόσεων, υποστήριξη marketing, και εκπαίδευση δικτύου.

Η Loteria Moldovei λειτουργεί από το 1992 και έχει την αποκλειστική διαχείριση 3 παιχνιδιών τύπου ΛΟΤΤΟ, ενώ παράλληλα διαθέτει στην γκάμα των προϊόντων της και το ΞΥΣΤΟ.

Το παιχνίδι αναμένεται να αρχίσει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2003 σε όλο το εθνικό δίκτυο της Loteria Moldovei. Η υλοποίηση για την τεχνολογική αναβάθμιση θα εκτελεστεί από την Intralot και την Εταιρία Στοιχημάτων, η οποία θα παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας τονίζεται ότι, οι νέες συμφωνίες στη Σερβία και στη Μολδαβία, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες στην Ελλάδα, την Βουλγαρία και την Τουρκία, για την οργάνωση και λειτουργία αθλητικού παιχνιδιού καθιστούν την Intralot ως τον κυριότερο προμηθευτή υπηρεσιών διεξαγωγής στοιχήματος στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v