Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Πιστοποίηση ποιότητας θυγατρικής

Τη πιστοποίηση ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9002 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 13488 απέκτησε η Lavipharm Alliance Santé Πάτρας, θυγατρική του ομίλου, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών logistics.

Lavipharm: Πιστοποίηση ποιότητας θυγατρικής
Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9002 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 13488, απέκτησε η LAS Πάτρας, θυγατρική εταιρία του ομίλου Lavipharm Alliance Santé, με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πιστοποίησης για την αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Σημειώνεται ότι η LAS Πάτρας ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής (logistics), με έμφαση στο χονδρεμπόριο (wholesale) και στις ”3rd party” δραστηριότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lavipharm, η LAS Πάτρας διαθέτοντας και τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές οργάνωσης και λειτουργίας του ΕΛΟΤ εγγυάται τη σωστή διαδικασία ροής των προϊόντων και καλύπτει όλους τους τομείς του εφοδιασμού διασφαλίζοντας την άψογη και άμεση παράδοση φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στα φαρμακεία, τα νοσοκομεία και τις φαρμακαποθήκες.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι με γνώμονα την επάρκεια και την ποιότητα και με στόχο την μείωση του συνολικού χρόνου διακίνησης και διαχείρισης του προϊόντος, η LAS Πάτρας έχει δυναμικό δίκτυο πωλήσεων, εξειδικευμένο προσωπικό και ακολουθεί τους κανόνες και τα διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Η LAS Πάτρας στεγάζεται σε ένα χώρο 1.000 τ.μ. ο οποίος πρόσφατα ανακαινίσθηκε και εξοπλίσθηκε κατάλληλα για να λειτουργήσει ως μια πρότυπη φαρμακαποθήκη και σύγχρονο κέντρο διανομής. Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό 25 ατόμων και εξυπηρετεί 300 φαρμακεία, εννιά νοσοκομεία, και εφτά φαρμακαποθήκες. Λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1998 και καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, καθώς και τους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η LAS Πάτρας είναι μια από τις έξι καθετοποιημένες εταιρίες του ομίλου LAS που βρίσκονται σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας και προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο χώρο αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών προϊόντων και προϊόντων υγείας. Ο όμιλος LAS, μέλος του ομίλου Lavipharm, κατέχει την 1η θέση στο χώρο των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών της Ελλάδας με μερίδιο αγοράς 11%.

Τέλος, αναφέρεται ότι η Lavipharm είναι ο μεγαλύτερος ολοκληρωμένος όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, προώθησης και διανομής φαρμάκων και καλλυντικών στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Το 2001, ο κύκλος εργασιών του ομίλου έφθασε στα 290,6 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v