Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Σύμβαση με την ελβετική Intrum Justitia

Σύμβαση για outsourcing στην εταιρία Intrum Justitia υπέγραψε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom. Η αρχική διάρκεια της σύμβασης είναι δύο χρόνια, με πρόβλεψη ετήσιας επαναλαμβανόμενης ανανέωσης, αξίας 3 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Intrasoft: Σύμβαση με την ελβετική Intrum Justitia
Σύμβαση outsourcing, αξίας 3 εκατομμυρίων CHF (ελβετικών φράγκων), υπέγραψε η Intrasoft International, θυγατρική της Intracom, με την εταιρία Intrum Justitia.

Με βάση την συμφωνία, η Intrasoft International αναλαμβάνει τη λειτουργία, συντήρηση και μελλοντική ανάπτυξη του συστήματος ReCash για τη Διαχείριση Γραμματίων, Συναλλαγματικών, Εισπρακτέων και Λογαριασμών πελατών (Receivables Management System) της Intrum Justitia. Η αρχική διάρκεια της σύμβασης είναι δύο χρόνια, με πρόβλεψη ετήσιας επαναλαμβανόμενης ανανέωσης.

Η σύμβαση αυτή θα αποτελέσει, σύμφωνα με την εταιρία, υπόδειγμα για την εξ αποστάσεως διαχείριση και ανάπτυξη πληροφορικού συστήματος, του οποίου η χρήση προβλέπεται να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες ζώνες δραστηριοποίησης της Intrum Justitia.

H Intrum Justitia ιδρύθηκε το 1923, έχει έδρα την Στοκχόλμη της Σουηδίας, απασχολεί σήμερα 2.600 υπαλλήλους και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 250 εκατομμύρια ευρώ. To πελατολόγιό της περιλαμβάνει 82.000 πελάτες σε 21 ευρωπαϊκές χώρες και θεωρείται ότι στον τομέα της κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη.



Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το σύστημα ReCash αποτελεί τη βασική εφαρμογή υποστήριξης του κύκλου εργασιών της Intrum Justitia και θεωρείται ιδιαίτερα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του.

Το σύστημα, υπό την ευθύνη της ελβετικής Intrum Justitia, έχει στόχο την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή της Ελβετίας, Αυστρίας και Ιταλίας (με τοπικές εγκαταστάσεις του ReCash), και χρησιμοποιείται καθημερινά από 600 χρήστες.

”Η ανάθεση από την Intrum Justitia του πυρήνα των εφαρμογών πληροφορικής της στην Intrasoft International αποτελεί αδιαμφισβήτητο τεκμήριο της καταξίωσης της εταιρίας μας στον διεθνή στίβο” τονίζει ο κ. Γ. Δεληγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, και επισημαίνει:

”Οι τεχνολογίες πληροφορικής έχουν πλέον φθάσει σε τέτοιο βαθμό ωριμότητας που το outsourcing όχι μόνο αποτελεί εφικτή, αλλά και επιβεβλημένη λύση με τα σημερινά δεδομένα ανταγωνισμού. Η εταιρία μας, μετά από σειρά ετών εξειδίκευσης στο συγκεκριμένο χώρο είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Μέσω διαφόρων μοντέλων outsourcing οι πελάτες μας μπορούν να μειώσουν ουσιαστικά τα λειτουργικά τους έξοδα αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v