Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόοδος: Αγορά ιδίων μετοχών έως 10%

Την αγορά 3.240.000 ιδίων μετοχών αποφάσισε η Πρόοδος κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2002. Η ανώτατη τιμή αγοράς καθορίστηκε στα 4 ευρώ ανά μετοχή και η κατώτατη στο 1 ευρώ.

Πρόοδος: Αγορά ιδίων μετοχών έως 10%
Την αγορά 3.240.000 ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε η εταιρία Πρόοδος κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2002.

Η Πρόοδος θα προβεί στην αγορά 3.240.000 μετοχών κατ’ ανώτατο όριο, οι οποίες αντιστοιχούν στο 10% του σημερινού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Η ανώτατη τιμή αγοράς καθορίστηκε στο ποσό των 4 ευρώ ανά μετοχή και η κατώτατη στο ποσό 1 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αγορές θα διενεργηθούν στο χρονικό διάστημα των επόμενων 12 μηνών από σήμερα, με εξουσιοδότηση του Δ.Σ. να κρίνει πότε θα αρχίσει η εφαρμογή του προγράμματος.

Σχετικά με τη λύση ή συνέχιση της εταιρίας, της οποίας η διάρκεια προβλέπεται, κατά το καταστατικό της, ότι λήγει το έτος 2080, δεν ελήφθη απόφαση, λόγω έλλειψης απαρτίας. Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Πρόοδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v