Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκληρή μάχη για έργα πληροφορικής στο ”2004”

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την προμήθεια Η/Υ στον Αθήνα 2004,όπου, σύμφωνα με πληροφορίες την καλύτερη οικονομική προσφορά υπέβαλε η κοινοπραξία Δέλτα Singular, Unisystems, Bite, Informer και Fujitsu- Siemens, ενώ η αντίπαλος κοινοπραξία (Intracom, Infoquest, Altec και PC Systems) φέρεται να έχει υποβάλει την καλύτερη τεχνική προσφορά.

Σκληρή μάχη για έργα πληροφορικής στο ”2004”
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την προμήθεια Η/Υ στον Αθήνα 2004,όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, την καλύτερη οικονομική προσφορά υπέβαλε η κοινοπραξία Δέλτα Singular, Unisystems, Byte, Informer και Fujitsu- Siemens, ενώ η αντίπαλος κοινοπραξία (Intracom, Infoquest, Altec και PC Systems) φέρεται να έχει υποβάλει την καλύτερη τεχνική προσφορά.

Σύμφωνα με τις οικονομικές προσφορές, που δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη, η πρώτη κοινοπραξία, υπέβαλε πιο συμφέρουσα προσφορά.

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν την κοινοπραξία Intracom, Infoquest, Altec και PC Systems, να έχει λάβει καλύτερη βαθμολογία κατά την τεχνική μελέτη των προσφορών.

Εξάλλου, την Τετάρτη απορρίφθηκε ένσταση που υπέβαλε η κοινοπραξία Δέλτα Singular, Unisystems, Bite, Informer και Fujitsu- Siemens, αναφορικά με τον τρόπο αξιολόγησης των τεχνικών προσφορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v