Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Intralot το ”Στοίχημα” της Σερβίας

Σημαντική συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Yugolot, μέλος του Ομίλου Intralot και του Εθνικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών στη Σερβία,για την οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος. Η σύμβαση είναι δεκαετούς διάρκειας και το παιχνίδι αναμένεται να αρχίσει σε 6 μήνες.

Στην Intralot το ”Στοίχημα” της Σερβίας
Σημαντική συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Yugolot, μέλος του Ομίλου Intralot, και του Εθνικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών, Narodna Lutrija, με την οποία αναλαμβάνει την οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος στην Σερβία.

Οπως ανακοινώθηκε, η Intralot θα εγκαταστήσει ένα πλήρες on-line σύστημα σε όλο το δίκτυο του οργανισμού και θα παρέχει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη διεξαγωγή του στοιχήματος, όπως διαχείριση κινδύνου, καθορισμός αποδόσεων, υποστήριξη marketing, και εκπαίδευση δικτύου.

Η επιλογή της Yugolot από την Narodna Lutrija, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έγινε με βάση την εμπειρία του ομίλου Intralot στην διεξαγωγή αντίστοιχων παιχνιδιών με την Εταιρία Στοιχημάτων, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές προκαθορισμένου στοιχήματος στην παγκόσμια αγορά, καθώς και της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει.

Η σύμβαση είναι δεκαετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης. Το παιχνίδι αναμένεται να αρχίσει σε 6 μήνες σε όλο το εθνικό δίκτυο της Narodna Lutrija και θα υποστηριχτεί από ισχυρή διαφημιστική καμπάνια.

Η υλοποίηση του θα εκτελεστεί από την Yugolot για την τεχνολογική υποδομή του Οργανισμού και από την Εταιρία Στοιχημάτων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Η αμοιβή της Yugolot καθορίζεται ως ποσοστό επί των συνολικών εισπράξεων του παιχνιδιού.



Η σύμβαση αυτή, σύμφωνα με την Intralot, της δίνει την δυνατότητα να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στην Σερβία, επιτυγχάνοντας διείσδυση στην αγορά του στοιχήματος που υπολογίζεται σε 300 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει να εφαρμόζει το στρατηγικό πρόγραμμα εξάπλωσης των εργασιών της στην Νοτιανατολική Ευρώπη. Η Intralot αποτελεί τον κυριότερο προμηθευτή συστημάτων υπηρεσιών για την διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών στα Βαλκάνια και έναν από τους τρεις μεγαλύτερους στον κόσμο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v