Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Παρουσίαση στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας

Τον κύκλο παρουσιάσεων εταιριών στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, εγκαινιάζει σήμερα το απόγευμα η Αλουμύλ Μυλωνάς. Ο Πρόεδρος του Ομίλου θα παρουσιάσει τις νέες εμπορικές συμφωνίες και τα προηγμένα προϊόντα της Αλουμύλ.

Αλουμύλ: Παρουσίαση στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας
Τον κύκλο παρουσιάσεων εταιριών στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα Κοζάνης, εγκαινιάζει σήμερα το απόγευμα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο ”Σπύρος Αρσένης” η Αλουμύλ Μυλωνάς Βιομηχανία Αλουμινίου με ομιλητή τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου κ. Γεώργιο Α. Μυλωνά.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ο κ. Μυλωνάς θα προχωρήσει σε αναλυτική παρουσίαση, σύμφωνα με τα ουσιώδη κριτήρια εταιρικής διακυβέρνησης που ορίζει το Χ.Α.Α., του μεγαλύτερου Ομίλου διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και ενός εκ των πέντε κορυφαίων της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, θα αναπτύξει τις βασικές αρχές ενός σύγχρονου Business plan, προερχόμενου από την πρακτική εμπειρία και τα διδάγματα εικοσαπενταετούς πορείας.

Παράλληλα, θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ομίλου στο ακροατήριο της εκδήλωσης που θα αποτελείται αφενός από το διδακτικό και εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) και αφετέρου από σημαντικούς παράγοντες της ευρύτερης επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής των νομών της Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέχεια, οι κατασκευαστές των νομών της Δυτικής Μακεδονίας θα ενημερωθούν αναλυτικά, τόσο για τις τελευταίες εξελίξεις του Ομίλου και τις νέες εμπορικές συμφωνίες όσο και για τα προηγμένα προϊόντα της Αλουμύλ, όπως: τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ αλουμινίου, τα σύνθετα πάνελ (composite panels) αλουμινίου J-BOND του Ομίλου και τα πολυκαρβονικά φύλλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v