Σε εξέλιξη τα έργα στον ΟΛΠ εν όψει 2004

Σε εξέλιξη βρίσκονται 37 έργα αναβάθμισης στο λιμάνι του Πειραιά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μέχρι σήμερα, έχουν δημοπρατηθεί 17 έργα, οκτώ είναι προς δημοπράτηση, ενώ εκπονούνται τελικές μελέτες για τα άλλα 12 έργα.

Σε εξέλιξη τα έργα στον ΟΛΠ εν όψει 2004
Σε εξέλιξη βρίσκονται 37 έργα αναβάθμισης στο λιμάνι του Πειραιά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, μέχρι σήμερα έχουν δημοπρατηθεί 17 έργα, οκτώ είναι προς δημοπράτηση, ενώ εκπονούνται τελικές μελέτες για τα άλλα 12 έργα.

Η πορεία των έργων στο λιμάνι του Πειραιά συζητήθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη στο ΥΕΝ υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Γιώργου Ανωμερίτη με τη συμμετοχή του Γ.Γ. ΥΕΝ κ. Ν. Θωμόπουλου, του Αρχηγού Λ.Σ. κ. Χρ. Δελημιχάλη, του Προέδρου του ΟΛΠ κ. Σ. Θεοφάνη, του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά κ. Κ. Κοντογιώργου και επιτελικών στελεχών του ΥΕΝ και του ΟΛΠ.

Στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκαν και τα θέματα λειτουργίας του λιμανιού για το καλοκαίρι του 2003, θέματα τα οποία θα ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2003.

Οπως τόνισε ο κ. Γ. Ανωμερίτης ”Το λιμάνι αλλάζει μέσα από τα προγραμματισμένα και εκτελούμενα έργα, έτσι ώστε μέχρι το 2004 ο Πειραιάς να αποτελεί ένα αναβαθμισμένο και όμορφο λιμάνι, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τους Έλληνες επιβάτες, όσο και τους φιλοξενούμενούς του με τον πιο ποιοτικό και σύγχρονο τρόπο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v