Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοπρασία για Εθνική μέσω της cosmoONE

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική δημοπρασία της Εθνικής Τράπεζας με σκοπό την προμήθεια 900 προσωπικών υπολογιστών, 6 εκτυπωτών και 4 Print Servers, μέσω της υπηρεσίας b2bauctions της cosmoONE.

Δημοπρασία για Εθνική μέσω της cosmoONE
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μία ακόμη σημαντική Ηλεκτρονική Δημοπρασία μέσω της υπηρεσίας b2bauctions της cosmoONE.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία διοργανώθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2002, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό την προμήθεια 900 προσωπικών υπολογιστών, 6 εκτυπωτών και 4 Print Servers.

Η συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη για τη συγκεκριμένη προμήθεια υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ, ενώ συμμετείχαν οι περισσότεροι από τους μεγαλύτερους Οίκους Πληροφορικής στην Ελλάδα, προσφέροντας επώνυμα προϊόντα.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν την εφαρμογή Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών της cosmONE για την προμήθεια εντύπων και προϊόντων χάρτου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στελέχη της ΕΤΕ δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίησή τους και πρόσθεσαν πως σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις Ηλεκτρονικές Δημοπρασίες και σε άλλες περιπτώσεις προμήθειας υλικών ή και υπηρεσιών.

Η cosmoONE Hellas είναι η πρώτη εταιρία που δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των υποδομών και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Σήμερα η εταιρία λειτουργεί την Οριζόντια Ηλεκτρονική Αγορά b2bmarketsite και παράλληλα προσφέρει την υπηρεσία των Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών b2bauctions. Στο μετοχικό κεφάλαιο της cosmoONE συμμετέχουν οι: ΟΤΕ, Cosmote, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Alpha Bank και Διηνεκής Πληροφορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v