Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική εξαγορά της ΙΝΤΡΑΛΟΤ στη Βουλγαρία

Υπεγράφη σήμερα στη Σόφια συμφωνία μεταξύ της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και των μετόχων της Βουλγαρικής ”Eurofootball”, για την εξαγορά του 49% της εταιρίας. Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στα 11,75 εκατ. ευρώ.

Στρατηγική εξαγορά της ΙΝΤΡΑΛΟΤ στη Βουλγαρία
Υπεγράφη σήμερα στη Σόφια συμφωνία μεταξύ της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και των μετόχων της ”Eurofootball”, της Βουλγαρικής εταιρίας διαχείρισης του προκαθορισμένου στοιχήματος, για την εξαγορά του 49% της εταιρίας. Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ διατηρεί επίσης δικαίωμα (option) αγοράς ενός επιπλέον 2% της εταιρίας.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στα 11,75 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η συμφωνία προβλέπει την επένδυση από πλευράς της εταιρίας σε τεχνολογική υποδομή με την εγκατάσταση ενός σύγχρονου ολοκληρωμένου on-line πληροφοριακού συστήματος της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και την προμήθεια των τερματικών μηχανών νέας γενιάς ”Coronis”, που έχουν σχεδιαστεί με επαναστατική εργονομία και διαθέτουν οθόνη αφής. Παράλληλα, η εταιρία στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της θα προχωρήσει στη σημαντική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της. Με την ολοκλήρωση της επένδυσης, η Eurofootball θα αποκτήσει την πιο σύγχρονη τεχνολογική υποδομή στη διεξαγωγή προκαθορισμένου στοιχήματος στην Ευρώπη.



Η Eurofootball αποτελεί από το 1993 το μοναδικό φορέα διεξαγωγής προκαθορισμένου στοιχήματος και διαθέτει ένα δίκτυο πωλήσεων 500 σύγχρονων κλαμπ σε όλη τη χώρα. Το στοίχημα κατέχει το 22% της βουλγαρικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, η οποία αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, δεδομένης της ανάπτυξης και οικονομικής σταθερότητας στην οποία έχει εισέλθει η χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξαγορά της βουλγαρικής εταιρίας εντάσσεται στους στρατηγικούς στόχους της ΙΝΤΡΑΛΟΤ που προσβλέπει στην εξάπλωση του στοιχήματος στην υποσχόμενη αγορά των Βαλκανίων. Η εισαγωγή τεχνολογίας αιχμής, η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων και η σημαντική τεχνογνωσία στη διοργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος που διαθέτει η ΙΝΤΡΑΛΟΤ αναμένεται να συμβάλλει στη ραγδαία αύξηση των πωλήσεων του παιχνιδιού στη Βουλγαρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v