Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στην παγκόσμια έκθεση τυχερών παιχνιδιών

Στην ετήσια παγκόσμια έκθεση τυχερών παιχνιδιών, που διεξάγεται από τη Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών και πραγματοποιήθηκε στην Αδελαίδα της Αυστραλίας συμμετείχε η Intralot.

Intralot: Στην παγκόσμια έκθεση τυχερών παιχνιδιών
Στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών που γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Τυχερών Παιχνιδιών (World Lottery Association) και πραγματοποιήθηκε στην Αδελαίδα της Αυστραλίας συμμετείχε η Intralot.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έκθεσης, το περίπτερο της Intralot συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των συνέδρων.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη από την πλειοψηφία των 140 οργανισμών-μελών της WLA είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρίας, όπως τη σειρά τερματικών Coronis και Atris καθώς και τα σύγχρονα συστήματα μετάδοσης εικόνας, ήχου και στοιχείων.

Επιπλέον σημειώνεται ότι η μεγάλη επιτυχία του προκαθορισμένου Στοιχήματος στην Ελλάδα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των στελεχών καθώς το ’Πάμε Στοίχημα’ είναι το κορυφαίο σε απόδοση παιχνίδι στον κόσμο.

Στις εργασίες του συνεδρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, συμμετείχε στο πάνελ που οργανώθηκε με θέμα: ¨Μελλοντικές Αναδυόμενες Τεχνολογίες - Επιβίωση και Επιτυχία για την Αγορά των Τυχερών Παιχνιδιών¨ και είχε καλεσμένους τους διευθύνοντες συμβούλους των τριών μεγαλύτερων προμηθευτών του κλάδου.

Οι τρεις ομιλητές, συνέκλιναν στο συμπέρασμα ότι η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας, αποτελεί βασικό πόλο ανάπτυξης για την βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών. Οι νέες τεχνολογίες όπως το Internet και οι ασύρματες συσκευές (π.χ τα κινητά), έχουν συμβάλλει καθοριστικά στο πεδίο δραστηριοποίησης τόσο των οργανισμών όσο και των προμηθευτών τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, η εξέλιξη της τεχνολογίας αναμένεται να επιφέρει και αντίστοιχες προσαρμογές της νομοθεσίας, γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά την παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Τέλος, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ο κλάδος των τυχερών παιχνιδιών, είναι από τους σημαντικότερους κλάδους της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς και το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσει τα Νέα Μέσα με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει στο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Η νέα τεχνολογία παρέχει τη δυνατότητα προσέλκυσης και νέων ομάδων καταναλωτών, που είναι ήδη εξοικειωμένες με την χρήση των συσκευών και των εφαρμογών της τεχνολογίας.

Το συμπέρασμα ήταν ότι αμφότεροι, οργανισμοί και προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών πρέπει να επικεντρωθούν στο να προσφέρουν παιχνίδια πολύμορφης διασκέδασης και ψυχαγωγίας στους καταναλωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v