Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο νέα εκπαιδευτικά κέντρα της Αλουμύλ

Δύο νέα υπερσύγχρονα κέντρα εκπαίδευσης στο Τατόι και στην Ευκαρπία δημιούργησε η Αλουμύλ Μυλωνάς στο πλαίσιο, όπως ανακοίνωσε, της προσπάθειας της στήριξης του δικτύου των εμπόρων και των συνεργατών της. Σκοπός της εταιρίας, η πολύπλευρη ενημέρωση τόσο των εμπόρων όσο και των κατασκευαστών.

Δύο νέα εκπαιδευτικά κέντρα της Αλουμύλ
Δύο νέα υπερσύγχρονα κέντρα εκπαίδευσης στο Τατόι και στην Ευκαρπία δημιούργησε η Αλουμύλ Μυλωνάς στο πλαίσιο, όπως ανακοίνωσε, της προσπάθειας της στήριξης του δικτύου των εμπόρων και των συνεργατών της.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας τονίζεται ότι, η Αλουμύλ Μυλωνάς, η μεγαλύτερη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου, η οποία εδραιώθηκε στην πρώτη θέση έχοντας βασικούς αρωγούς από την αρχή της προσπάθειάς της ένα εκτεταμένο δίκτυο εμπόρων, συνεχίζει να αναπτύσσεται επάνω στον ίδιο άξονα.

Παράλληλα, το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου αυτού περιλαμβάνει τη συστηματική προσπάθεια βελτίωσης του επιπέδου κατασκευών αλουμινίου με την πολύπλευρη ενημέρωση τόσο των εμπόρων όσο και των κατασκευαστών απευθείας, με δημόσιες εκδηλώσεις καθώς και μέσω των δύο νέων εκπαιδευτικών κέντρων.

Η Αλουμύλ, σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα συνεχίσει να ακολουθεί τη στρατηγική ανάπτυξής της στηριζόμενη αποκλειστικά στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει με το εκτεταμένο δίκτυο εμπόρων της.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία επισημαίνει ότι η Αλουμύλ και ο κ. Γεώργιος Αλ. Μυλωνάς προσωπικά, δεν συμμετέχουν και ούτε πρόκειται να συμμετάσχουν, άμεσα ή έμμεσα, σε επιχειρηματικά σχήματα με σκοπό την ίδρυση και τη λειτουργία κατασκευαστικής εταιρίας κουφωμάτων αλουμινίου, η οποία ως φυσική συνέπεια, θα είχε τον ευθύ ανταγωνισμό με τους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v