Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Παρουσίαση του iselect™ στο Λονδίνο

Μία νέα σειρά προϊόντων Τιμολόγησης και Εξυπηρέτησης Πελατών θα παρουσιάσει στο Λονδίνο η Intracom. Πρόκειται για την οικογένεια προϊόντων iselect™, τα οποία αποτελούν, σύμφωνα με την εταιρία, μία σημαντική καινοτομία στο χώρο των συστημάτων Λειτουργικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης.

Intracom: Παρουσίαση του iselect™ στο Λονδίνο
Μία νέα σειρά προϊόντων Τιμολόγησης και Εξυπηρέτησης Πελατών αναμένεται να λανσάρει στην αγορά η Intracom. Πρόκειται για την οικογένεια προϊόντων iselect™, τα οποία αποτελούν, σύμφωνα με την εταιρία, μία σημαντική καινοτομία στο χώρο των συστημάτων Λειτουργικής και Επιχειρησιακής Υποστήριξης (Operations and Business Support Systems).

Η παρουσίαση του iselect™ θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου 2002 στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο σε κοινό που θα αποτελείται από αναλυτές αγοράς, δημοσιογράφους, υψηλόβαθμα στελέχη από το χώρο των Τηλεπικοινωνιών καθώς και από το χώρο των Εταιριών Συμβούλων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα παρευρισκόμενα στελέχη της Intacom για τα χαρακτηριστικά και τις ευρείες δυνατότητες του iselect™.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το iselect™, αποτελεί τη ναυαρχίδα της Intracom στον χώρο των Συστημάτων Υποστήριξης (OSS/BSS) και διευκολύνει τη δημιουργία μεγάλου φάσματος επιχειρησιακών λύσεων, από την πιο απλή μέχρι την πλέον σύνθετη.

Το iselect™ σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου την επεκτασιμότητα και την ευελιξία και βασίζεται σε βαθμωτή αρχιτεκτονική (modular architecture), απόρροια της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι, η οικογένεια προϊόντων Τιμολόγησης και Εξυπηρέτησης Πελατών iselect™ αποτελείται από επτά βασικά προϊόντα, τα οποία στηρίζονται λειτουργικά στην ομώνυμη πλατφόρμα, iselect™ Platform. Τα προϊόντα αυτά είναι:

* Διαχείριση Εντολών (Order Management)

* Διαχείριση Πελατών (Customer Management)

* Διαχείριση Συνεργατών (Partner Management)

* Διαχείριση Πόρων (Resource Management)

* Διαχείριση Καταλόγου Προϊόντων (Catalogue Management)

* Αποτίμηση Χρήσης Δικτύου, Τιμολόγηση και Έκδοση τιμολογίων (Billing)

* Διαχείριση Οικονομικών Συναλλαγών (Balance Management)

Σύμφωνα με την εταιρία, η πλατφόρμα iselect™ προσφέρει ένα ”πλαίσιο λογισμικού” νέας γενιάς με εγγενή χαρακτηριστικά, όπως κατανομή και διαλειτουργικότητα, τα οποία επιτρέπουν την ανάπτυξη του συστήματος με σχεδόν οποιαδήποτε διάρθρωση (configuration).

Με αυτό τον τρόπο, επισημαίνει η εταιρία, είναι σε θέση να προσαρμόζεται στα διάφορα επιχειρησιακά μοντέλα των Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών, καθώς επίσης και να εγγυάται την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών τους.



Οι πελάτες ενός οργανισμού, το δίκτυο των συνεργατών και οι αντιπρόσωποί του, έχουν άμεση πρόσβαση στη λειτουργικότητα των προϊόντων του iselect™, μέσω του ενιαίου μηχανισμού iselect™ Self Care.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι χρήστες του ωφελούνται πολλαπλά, αφού μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες όπως: αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, υποβολή εντολών και παραπόνων, πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, έλεγχο των πραγματοποιηθέντων κινήσεων και πληρωμές. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες είναι προσβάσιμες τόσο από το διαδίκτυο (WEB), όσο και από τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας μέσα από ποικιλία διεπαφών (IVR, WAP, SMS, κ.ά.).



Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, εύκολα προσαρμόσιμη σε οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική, η οικογένεια προϊόντων iselect™ απευθύνεται στους Παρόχους Υπηρεσιών και Περιεχομένου (Content Providers) και γενικότερα σε οργανισμούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της σταθερής, της κινητής τηλεφωνίας και του διαδικτύου.

Το iselect™, καταλήγει η ανακοίνωση, σχεδιασμένο και υλοποιημένο από την Intracom και βασισμένο στην πολυετή εμπειρία της στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τους Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς να λύσουν τα επιχειρησιακά τους προβλήματα εν τη γενέσει τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v