Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαστικά Θράκης: Θετική εικόνα στο 9μηνο

Αυξημένα εμφανίζονται τα μεγέθη της Πλαστικά Θράκης για το 9μηνο καθώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 9% και τα οργανικά αποτελέσματα κατά 31%. Για τις εξελίξεις όμως δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας η διοίκηση θέτει μια σειρά προϋποθέσεων.

Πλαστικά Θράκης: Θετική εικόνα στο 9μηνο
Θετικά και βάσει των στόχων της διοίκησης κινήθηκε το εννεάμηνο για την Πλαστικά Θράκης. Αναλυτικότερα, οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 9%, ενώ τα οργανικά αποτελέσματα κινήθηκαν ανοδικά και εντός των στόχων της διοίκησης κατά 31%.

Σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις μειώθηκαν κατά 13% ενώ το κυκλοφορούν ενεργητικό αυξήθηκε κατά 12%.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας στην παρούσα οικονομική συγκυρία καθοριστικό ρόλο έχουν η πλήρης ενεργοποίηση των παραγωγικών μονάδων στην φιλοσοφία της παραγωγής ανταγωνιστικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η επέκταση και καθιέρωση συνεργασιών σε υγιείς αναπτυγμένες αγορές. Επίσης ο διαρκής τεχνολογικός εκσυγχρονισμός των παραγωγικών μονάδων με επιτυχείς επενδύσεις αλλά και με αύξηση της παραγωγικής βάσης, οι στρατηγικές πωλήσεων με την δημιουργία σημαντικών σημείων διάθεσης στον Ευρωπαϊκό χώρο και στις Η.Π.Α. και η βοήθεια της κεφαλαιουχικής διάρθρωσης για αποτελεσματική εμπορική και επενδυτική πολιτική.

Τέλος, η διοίκηση του ομίλου εκτιμά ότι οι υγιείς βάσεις που έχουν τεθεί θα συνεχίσουν και στο μέλλον να προσφέρουν τα ίδια αποτελέσματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v