Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Αύξηση σε τζίρο και σε κέρδη

Αυξημένος κατά 16% είναι ο τζίρος της εταιρίας MLS στο εννεάμηνο ενώ τα κέρδη της παρουσιάζονται αυξημένα κατά 17%. Η εταιρία αισιοδοξεί για περαιτέρω ανάπτυξη των μεγεθών της τόσο για εφέτος όσο και για το 2003.

MLS: Αύξηση σε τζίρο και σε κέρδη
Αύξηση κατά 19% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας MLS Πληροφορική στο εννιάμηνο του 2002 σε σύγκριση με το αντίστοιχο εννιάμηνο διάστημα του 2001, όπως ααυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή της εταιρίας προς το Χ.Α.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε τα 1.857.158 ευρώ έναντι των 1.561.415 ευρώ που ήταν για το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Αντίστοιχα, τα καθαρά κέρδη προ φόρων παρουσίασαν αύξηση 17% και ανήλθαν σε 831.699 ευρώ έναντι 710.259 ευρώ, που ήταν για το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Σε ενοποιημένη βάση ο όμιλος MLS θα παρουσιάσει τόσο αύξηση πωλήσεων όσο και αύξηση καθαρών κερδών, τα οποία θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν προς το τέλος του μήνα.

Η εταιρεία αισιοδοξεί για περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών της μεγεθών, τόσο για το τελευταίο τρίμηνο του έτους όσο και για την επόμενη χρήση (2003).Ήδη κυκλοφόρησε η πρώτη εφαρμογή αυτόματης μετάφρασης από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντίστροφα, η οποία πραγματοποιεί εντυπωσιακές πωλήσεις, ενώ για την περίοδο των Χριστουγέννων αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά άλλες δύο εφαρμογές αυτόματης μετάφρασης για νέα γλωσσικά ζεύγη (Γαλλικά, Γερμανικά κ.λ.π) και άλλες δύο καινοτομικές εφαρμογές για τις οποίες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τέλος σύντομα θα κυκλοφορήσει η επαγγελματική έκδοση της Αυτόματης Μετάφρασης, που θα απευθύνεται σε επιχειρήσεις και για την οποία έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί. Στον τομέα των επιχειρήσεων (B2B), από το νέο έτος θα ξεκινήσει και η διάθεση των τεχνολογιών της τεχνητής νοημοσύνης από τις οποίες η εταιρεία αποβλέπει σημαντικά έσοδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v