Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάθμιση κυκλώματος από Hellas On Line

Στην αναβάθμιση της χωριτηκότητας των διεθνών κυκλωμάτων της σε 68 Mbps και στη σύνδεση της πλέον στο διεθνές διαδίκτυο, μέσω των εταιριών Infonet και την WorldCom, προχώρησε η Hellas On Line.

Αναβάθμιση κυκλώματος από Hellas On Line
Η Hellas On Line αναβάθμισε πρόσφατα την χωριτηκότητα των διεθνών κυκλωμάτων της σε 68 Mbps και συνδέεται πλέον στο διεθνές διαδίκτυο με δύο ισοδύναμα κυκλώματα, μέσω δύο εκ των μεγαλυτέρων παροχέων υπερεσιών Internet στον κόσμο, την Infonet και την WorldCom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό, η Hellas On Line εξασφαλίζει στους συνδρομητές της γρηγορότερη και αδιάλειπτη πρόσβαση στον τεράστιο όγκο των πληροφοριών και εφαρμογών του διαδικτύου.

Η Hellas On Line, μέλος του ομίλου EFG Eurobank Ergasias, που δραστηριοποιείται στη παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, απευθύνεται τόσο στο καταναλωτικό όσο και στον επιχειρηματικό τομέα, προσφέροντας λύσεις μόνιμης ή dial-up εταιρικής διασύνδεσης, λύσεις Ιδεατών Ιδιωτικών Δικτύων (VPNs) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία MPLs, διαβαθμισμένες λύσεις φιλοξενίας εφαρμογών, υπηρεσίες Messaging (MS Hosted Exchange), υπηρεσίες Ανάπτυξης Εξειδικευμένων Web Εφαρμογών, υπηρεσίες Interactive Content Design.

Η Hellas On Line, σύμφωνα με την ανακοίνωση, σεβόμενη την μακροχρόνια σχέση που έχει και που συνεχίζει να δημιουργεί με τους συνδρομητές, αναβαθμίζει με σταθερά βήματα την χωριτηκότητα όλων των κυκλωμάτων αλλά και τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό του δικτύου της, σε όλους τους νομούς της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v