Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιγμα στο χώρο της μαιευτικής από τη Lavipharm

Ανοιγμα στο χώρο της μαιευτικής – γυναικολογίας κάνει ο όμιλος Lavipharm, με τη προώθηση του νέου προϊόντος Lactal vaginal gel και υπολογίζει ότι το 2003, οι πωλήσεις του να ξεπεράσουν τα 300.000 ευρώ.

Ανοιγμα στο χώρο της μαιευτικής από τη Lavipharm
Στον χώρο της μαιευτικής – γυναικολογίας εισέρχεται ο όμιλος Lavipharm, με τη προώθηση του νέου προϊόντος Lactal vaginal gel.

Στην ελληνική αγορά η εταιρία κατέχει την πρώτη θέση στα αντισηπτικά με μερίδιο αγοράς 65,4% και στα φάρμακα που αφορούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις, με ποσοστό 31%.

Γενικότερα το 2001, ο Κλάδος Φαρμάκου ενίσχυσε τη θέση του στην φαρμακευτική αγορά επιτυγχάνοντας αύξηση του κύκλου εργασιών του κατά 32%.

Για το έτος 2002 οι προοπτικές του είναι αρκετά ευοίωνες αφού αναμένεται αύξηση του κύκλου εργασιών της τάξης του 16%. Οσον αφορά στις πωλήσεις του νέου προϊόντος Lactal vaginal gel, υπολογίζεται ότι το 2003 θα ξεπεράσουν τα 300.000 ευρώ.

Tο Lactal είναι απόλυτα ασφαλές και καλά ανεκτό από όλες τις γυναίκες, κάθε ηλικίας, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του γυναικολόγου.

Το προϊόν είναι φυσικό, ασφαλές, αποτελεσματικό, εύχρηστο προϊόν, δεν περιέχει συντηρητικά και είναι δοκιμασμένο και κλινικά ελεγμένο πάνω από δέκα χρόνια. Κυκλοφορεί σε μορφή τζελ (gel) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κατά την διάρκεια της κυήσεως. Επιπλέον το Lactal είναι ιδανικό για την αποκατάσταση της ισορροπίας του κόλπου μετά την έμμηνο ρύση, στην εμμηνόπαυση, σε έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, καθώς μετά από μακρόχρονη θεραπεία με αντιβιοτικά ή αντισυλληπτικά.

Με πιστοποίηση ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ενωσης (CE), το Lactal vaginal gel ανήκει στην κατηγορία των ιατρικών βοηθημάτων και κυκλοφορεί από τον Κλάδο Φαρμάκου της Lavipharm Hellas, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Lavipharm, σε συνεργασία με τη Σουηδική εταιρία Tremedic Health Care. O Κλάδος Φαρμάκου προωθεί προϊόντα έρευνας και ανάπτυξης της Lavipharm καθώς και προϊόντα άλλων διεθνών και καταξιωμένων οίκων.

Ειδικότερα, τα σκευάσματα του Κλάδου Φαρμάκου απευθύνονται σε ένα μεγάλο φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών όπως: Κυκλοφορικό, αναπνευστικό, πεπτικό, κεντρικό νευρικό σύστημα, γυναικολογία, παθήσεις δέρματος και γενικής ιατρικής.

Η Lavipharm, δραστηριοποιείται στη παραγωγή, εισαγωγή, προώθηση και διανομή φαρμάκων και καλλυντικών στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα. Το 2001 ο κύκλος εργασιών του ομίλου Lavipharm έφθασε τα 290,6 εκ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v