Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Συνεργασία με μικρομεσαίες για Γ’ ΚΠΣ

Το ρόλο του ενδιαμέσου φορέα μεταξύ των επιχορηγούμενων επιχειρήσεων και του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα του Γ’ ΚΠΣ αναλαμβάνει η Τράπεζα Πειραιώς. Στα καταστήματα της Πειραιώς και της ΕΤΒΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και υποστήριξη για τις επιχορηγήσεις του ΕΠΑΝ.

Πειραιώς: Συνεργασία με μικρομεσαίες για Γ’ ΚΠΣ
Το ρόλο του ενδιαμέσου φορέα μεταξύ των επιχορηγούμενων επιχειρήσεων και του προγράμματος Ανταγωνιστικότητα αναλαμβάνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς με την εμπειρία του στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και διαθέτοντας επιπλέον την τεχνογνωσία της ΕΤΒΑ, είναι έτοιμος να υποδεχθεί και να υποστηρίξει - από τη Δευτέρα που τίθενται σε εφαρμογή τα προγράμματα - τους επιχειρηματίες που θα χρηματοδοτήσουν τις εργασίες τους, επιχορηγούμενοι από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) κάθε περιφέρειας της χώρας.

Ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς εγγυάται στην ανακοίνωση του τη γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλα τα υποκαταστήματα του, από την αρχή έως το τέλος των διαδικασιών, με υπεύθυνο και αξιόπιστο τρόπο.

Ειδικότερα, στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΤΒΑ, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες και υποστήριξη, η οποία προβλέπει :

* Συμπλήρωση του ερωτηματολογίου

* Υποβολή της αίτησης

* Παρακολούθηση του έργου

* Εκταμίευση της επιχορήγησης

Σύμφωνα με την Διοίκηση του ομίλου, τα τελευταία χρόνια η Τράπεζα Πειραιώς έχει διαχειρισθεί μεγάλα προγράμματα ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τόσο στο πρόγραμμα Retex παλαιότερα όσο και στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα τώρα, ο όμιλος παίζει το ρόλο του ενδιάμεσου φορέα μεταξύ Υπουργείων και επιχορηγούμενων επιχειρήσεων, με πολλή μεγάλη επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v