Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ABC: Συμφωνία με την Axiom Consulting Ltd

H ABC ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία συμβούλων και προμηθευτή τεχνολογικών λύσεων Axiom Consulting Ltd. Κυριότερος στόχος της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι η προώθηση και διανομή της σουίτας εφαρμογών Merit Loyalty Suite.

ABC: Συμφωνία με την Axiom Consulting Ltd
H ABC Professional Services ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία συμβούλων και προμηθευτή τεχνολογικών λύσεων Axiom Consulting Ltd στο πλαίσιο του σχεδίου επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, κυριότερος στόχος της συγκεκριμένης συμφωνίας είναι η προώθηση και διανομή της σουίτας εφαρμογών Merit Loyalty Suite, η οποία αποτελείται από μία συλλογή έξυπνων εργαλείων και μεθοδολογιών ανάπτυξης προγραμμάτων πιστότητας πελατών και ευφυϊούς αξιοποίησης του πλούτου πληροφοριών που αυτά παράγουν (Customer Loyalty και Customer Intelligence).

Συγκεκριμένα, τα συστήματα Customer Loyalty και Customer Intelligence απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις με πολλαπλά σημεία πώλησης (αλυσίδες λιανικής, εταιρίες πετρελαιοειδών), σε οργανισμούς που δίνουν έμφαση στην ενημέρωση του πελάτη (αεροπορικές και ασφαλιστικές εταιρίες, τράπεζες) όσο και σε ομίλους με μεγάλη συνδρομητική βάση (τηλεπικοινωνιακοί οργανισμοί, συνδρομητικά κανάλια).

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η ABC καλύπτει όλο το φάσμα της υλοποίησης προγραμμάτων Loyalty. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό της πολιτικής κινήτρων, την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και παραγωγική λειτουργία του συστήματος, τις υπηρεσίες ανάπτυξης και προώθησης του σχεδίου πιστότητας, καθώς και την μετέπειτα ανάπτυξη στρατηγικής για την αξιοποίηση της πληροφορίας σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε αγοράς.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, η Axiom Consulting Ltd είναι μία άκρως επιτυχημένη συμβουλευτική εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων πληροφορικής και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη εφαρμογών υποστήριξης του relationship marketing και του one-to-one marketing.

Με συνεχείς έρευνες και επενδύσεις πάνω στις μεθόδους πελατοκεντρικού marketing, η Axiom Consulting Ltd αναπτύσσει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες προσφέρουν μηχανισμούς συλλογής, ανάλυσης και διαχείρισης πελατειακών δεδομένων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v