Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas On Line: Δορυφορική πρόσβαση στο Internet

Εκπτωση 35% προσφέρει η Hellas On Line στην υπηρεσία δορυφορικής πρόσβασης HOL satCONNECT. Η υπηρεσία απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανάγκη από μία μόνιμη σύνδεση στο Internet σε υψηλές ταχύτητες ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

Hellas On Line:  Δορυφορική πρόσβαση στο Internet
Εκπτωση 35% προσφέρει στους συνδρομητές της η Hellas On Line στην υπηρεσία δορυφορικής πρόσβασης HOL satCONNECT.

Σύμφωνα με την εταιρία, η υπηρεσία HOL satCONNECT της Hellas On Line βασίζεται στο κορυφαίο σύστημα δορυφορικής επικοινωνίας υψηλών ταχυτήτων Direcway της Hughes και απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανάγκη από μία μόνιμη σύνδεση στο Internet σε υψηλές ταχύτητες ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

Οι λύσεις δορυφορικής πρόσβασης στο Internet ενδείκνυνται για επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε αστικές περιοχές, όταν η λύση μισθωμένων γραμμών είναι ασύμφορη από πλευράς κόστους ή σε επιχειρήσεις ημιαστικών/αγροτικών περιοχών όπου δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε τηλεφωνικές υποδομές ή ευρυζωνική διασύνδεση ή ακόμα και σε περιπτώσεις που το σημείο πρόσβασης χρειάζεται να μετακινείται συχνά (π.χ. εργοτάξια).

ΟΠως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία HOL satCONNECT προσφέρει:

* Συνεχή σύνδεση στο Internet σε υψηλές ταχύτητες πρόσβασης, μεγάλο Internet bandwidth και Throughput.

* Παροχή μεγαλύτερου ασύμμετρου εύρους ζώνης (bandwidth) σε σχέση με τις υπάρχουσες επίγειες συνδέσεις.

* Δυνατότητα παροχής πρόσβασης σε περιοχές που βρίσκονται μακρυά απο το τηλεφωνικό δίκτυο.

* Προβλέψιμο μηνιαίο κόστος ανεξάρτητο από την απόσταση του σημείου σύνδεσης.

* Συντήρηση και παρακολούθηση του δικτύου 24x7x365.

* Ασφάλεια - Το δίκτυο δεν επηρεάζεται από παρεμβολές συχνοτήτων.

* Επεκτασιμότητα ως προς το bandwidth.

Επίσης, η δορυφορική σύνδεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τμήμα λύσεων Ιδεατών Ιδιωτικών Δικτύων (VPN) για τις περιπτώσεις όπου ένα ή περισσότερα σημεία του Ιδεατού Ιδιωτικού Δικτύου δε διαθέτουν πρόσβαση σε ενσύρματο δίκτυο μεταφοράς δεδομένων.

Οι υπηρεσίες HOL satCONNECT παρέχουν εταιρική πρόσβαση στο Internet, με τις παρακάτω επιλογές συνδυασμών ταχύτητας Downstream / Upstream : 128/64 Kbps, 256/64 Kbps, 512/64 Kbps, 1024/128 Kbps.

Συμπεριλαμβάνουν επίσης την εγκατάσταση και χρήση του απαιτούμενο εξοπλισμού για τη σύνδεση του τοπικού δικτύου, τεχνική υποστήριξη καθώς και υπηρεσίες εταιρικού e-mail και φιλοξενίας web site.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v