Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομιλος Lamda: Ενοποιεί την εταιρική του ταυτότητα

Ο όμιλος εταιριών Lamda Development ανακοίνωσε την ενοποίηση της εταιρικής του ταυτότητας υπό τη στρατηγική ”ομπρέλα” της μητρικής εταιρίας. Στόχος αυτής της αλλαγής η δημιουργία ενιαίας εταιρικής εικόνας.

Ομιλος Lamda: Ενοποιεί την εταιρική του ταυτότητα
Ο όμιλος εταιριών Lamda Development προχωρά στην ενοποίηση της εταιρικής του ταυτότητας υπό τη στρατηγική ”ομπρέλα” της μητρικής εταιρίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου, ομογενοποιούνται οι επωνυμίες των θυγατρικών εταιριών, οι οποίες μετονομάζονται ως εξής: η Δημιουργία σε Lamda Estate Development S.A, η Ηφαιστος Ελλάς Ναυπηγεία σε Lamda Shipyards & Marine Services S.A. και η Ολυμπια σε Lamda Prime Properties S.A..

Η αλλαγή σηματοδοτεί την έναρξη μιας δυναμικής περιόδου επιχειρηματικής ανάπτυξης με νέα έργα στις υποδομές της χώρας σε γη, αέρα και θάλασσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, η νέα εταιρική ταυτότητα πετυχαίνει τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας από την άθροιση στον όμιλο όλων των επιμέρους δραστηριοτήτων των εταιριών, τη δημιουργία ενιαίας εταιρικής εικόνας και τη σαφέστερη περιγραφή των δραστηριοτήτων των θυγατρικών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: ”Η ομογενοποίηση της επωνυμίας των θυγατρικών του ομίλου προέκυψε ως ανάγκη σε μια περίοδο δυναμικής και αλματώδους ανάπτυξης των δραστηριοτήτων όλων των εταιριών. Με τη μονοσήμαντη σήμανση του ομίλου ενισχύουμε τη γνώση του κοινού για τις δραστηριότητες και τα έργα του και υπογραμμίζουμε τη συμπληρωματικότητα των επιμέρους εταιριών προς μια ενιαία κατεύθυνση”.

Οι δραστηριότητες των θυγατρικών συνοψίζονται για την κάθε εταιρεία ξεχωριστά στα ακόλουθα:

Η Lamda Estate Development S.A. είναι εταιρία ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων, η οποία δραστηριοποιείται στη διαχείριση έργων (Project Management), τη διαχείριση κατασκευής (Construction Management), την ανάπτυξη έργων (Project Development) και την παροχή συναφών υπηρεσιών.

H Lamda Shipyards & Marine Services S.Α. είναι μια σύγχρονη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα που δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη συντήρηση, επισκευή, μετασκευή και φύλαξη σκαφών μεγάλου μεγέθους όπως πολυτελείς θαλαμηγούς (mega yachts), εμπορικά πλοία και πάσης φύσεως πλωτά. Η εταιρία κατέχει παραθαλάσσιες εκτάσεις με λιμενικές εγκαταστάσεις σημαντικής αξίας, αξιόλογη υποδομή και εξοπλισμό.

Η Lamda Prime Properties S.A. είναι κτηματική εταιρία, η οποία έχει στην κατοχή της ακίνητη περιουσία υψηλών προδιαγραφών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v