Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς

Την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων (HRMS) της Τράπεζας Πειραιώς ανέλαβε η Info-Quest. Το σύστημα θα επιτρέπει σε κάθε εργαζόμενο να διαχειρίζεται πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά του δεδομένα, ενώ κάθε προϊστάμενος θα μπορεί να διαχειρίζεται την εξέλιξη της ομάδας του.

Info-Quest: Συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς
Την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων (HRMS) της Τράπεζας Πειραιώς ανέλαβε η Info-Quest.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το σύστημα θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά το σύνολο των παραμέτρων που σχετίζονται με το ανθρώπινο δυναμικό του τραπεζικού οργανισμού, καλύπτοντας, μεταξύ άλλων τους κρίσιμους τομείς Διαχείρισης Προσλήψεων, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης, Αξιολόγησης, Διαχείρισης Δεξιοτήτων, Απολαβών και Παροχών.

Η λύση στηρίζεται στην κορυφαία πλατφόρμα PeopleSoft 8 HRMS, την πρώτη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σε παγκόσμιο επίπεδο πλήρη σουίτα HRMS, που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε τεχνολογία Internet (Pure Technology Architecture®) και δεν απαιτεί λογισμικό στις θέσεις εργασίας, παρά τη χρήση ενός κοινού web browser.

Το προϊόν, έχοντας σχεδιαστεί από HR Specialists, περιλαμβάνει περισσότερες από 200 βέλτιστες πρακτικές, πάνω στις οποίες θα προσαρμοστούν οι επιχειρηματικές διαδικασίες του τμήματος HR της Τράπεζας.

Τα PeopleSoft HRMS Collaborative Applications που θα συνοδεύουν την κύρια εφαρμογή, θα μετατρέψουν την αμφίδρομη επικοινωνία των υπαλλήλων με τον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια απλή και φιλική διαδικασία.

Σύμφωνα με την εταιρία, αξιοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, η Τράπεζα θα έχει τη δυνατότητα να παρέχει σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, μέσω ειδικού self-service user interface, άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν & απευθύνονται σε κάθε θέση/ρόλο.

Συγκεκριμένα, κάθε υπάλληλος του οργανισμού θα μπορεί να επιθεωρεί ή/και να διαχειρίζεται, μέσω του web browser, πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά του δεδομένα, τις αμοιβές του, την εκπαίδευσή του και την εξέλιξή του μέσα στην Τράπεζα, ενώ κάθε προϊστάμενος θα μπορεί να διαχειρίζεται τις επαγγελματικές πληροφορίες, τις αμοιβές και την εξέλιξη της ομάδας του.

Με την υλοποίηση του πρωτοποριακού συστήματος PeopleSoft 8 HRMS, η Τράπεζα Πειραιώς αποκτά ένα ομογενοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, το οποίο βοηθά τον Οργανισμό:

* Να βελτιστοποιήσει τις επιχειρηματικές δομές και διαδικασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των πληροφοριών.

* Να αποκτήσει πλήρη εικόνα και γνώση για το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί, επιτυγχάνοντας την καλύτερη αξιοποίηση του κάθε υπαλλήλου, ανάλογα με τις δεξιότητές του.

* Να προσδιορίζει με ακρίβεια και να ικανοποιεί άμεσα τις απαιτήσεις κάθε Διεύθυνσης, δίνοντας συγχρόνως στους Διευθυντές τη δυνατότητα να λαμβάνουν ταχύτερα αποφάσεις για θέματα προσλήψεων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

* Να παρέχει υψηλού επιπέδου, εξατομικευμένες υπηρεσίες στους εργαζόμενούς της, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους.

* Να αυτοματοποιήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, επιτρέποντας στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού να εστιάζει κυρίως σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και εξασφαλίζοντας παράλληλα σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται, τέλος, ότι, περισσότερες από 3.100 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων εννέα στις δέκα του Top10 της λίστας Fortune 500 και οκτώ στις δέκα του Τop10 του Global 500, και περισσότεροι από 42 εκατομμύρια άνθρωποι σε 90 χώρες χρησιμοποιούν καθημερινά το σύστημα, ενώ πρόσφατα η Gartner σε σχετική αναφορά της (Gartner, Inc. Large-Enterprise HRMS Magic Quadrant, 2002) ανακήρυξε το PeopelSoft 8 HRMS, ως την κορυφαία διεθνώς πλατφόρμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η ολοκληρωμένη λύση στην Τράπεζα Πειραιώς, θα υλοποιηθεί από τη Decision Systems Integration, τον τομέα της Info-Quest που εξειδικεύεται στην υλοποίηση επιχειρηματικών εφαρμογών και στην ανάπτυξη λογισμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v