Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο πρέσβης της Γαλλίας στην Intracom

Τις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία επισκέφτηκε σήμερα ο Γάλλος πρέσβης, κ. Jean Maurice Ripert με σκοπό να διαπιστώσει το επίπεδο των δυνατοτήτων της εταιρίας και τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με γαλλικές βιομηχανικές επιχειρήσεις.

Ο πρέσβης της Γαλλίας στην Intracom
Προγραμματισμένη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom στην Παιανία πραγματοποίησε ο πρέσβης της Γαλλίας κ. Jean Maurice Ripert.

Ο κ. Ripert, συνοδευόμενος από τον στρατιωτικό ακόλουθο κ. Michel Gari και τον εμπορικό ακόλουθο κ. Bernard Ould Yahoui, ξεναγήθηκε στα εργοστάσια της εταιρίας, στα εργαστήρια Έρευνας & Τεχνολογίας και στο Α.Ι.Τ. (Athens Information Technology).

Μετά από την παρουσίαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου και την ξενάγησή του, ο κ. Jean Maurice Ripert, σχολίασε με ιδιαίτερα θερμούς χαρακτηρισμούς τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και τις συνεργασίες που έχει δημιουργήσει η Intracom ανά τον κόσμο.

Τον Γάλλο Πρέσβη υποδέχθηκαν εκ μέρους της Intracom, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Σωκράτης Κόκκαλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης, καθώς και ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Ο σκοπός της επίσκεψης του Γάλλου Πρέσβη ήταν να διαπιστώσει το επίπεδο των δυνατοτήτων της Intracom και να ανταλλάξει απόψεις με το επιτελείο της επιχείρησης για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με γαλλικές βιομηχανικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v