Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Χαμηλότερα τα κέρδη στο γ΄ τρίμηνο

Κοινά αποτελέσματα, στα οποία δεν αποτυπώνεται η συγχώνευση των Engle και Newmark, που πλέον αποτελούν την Technical Olympics USA, ανακοίνωσε η κατά 91,75% θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής. Σύμφωνα με αυτά, τα κέρδη υποχώρησαν στα 22,7 εκατ. δολάρια, από το ποσό των 25 εκατ. του 2001.

TOUSA: Χαμηλότερα τα κέρδη στο γ΄ τρίμηνο
Πτώση κατέγραψαν τα κέρδη της Tousa (Technical Olympics USA), θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής κατά 91,75%, στο τρίτο τρίμηνο από τις δραστηριότητες πριν από τη συγχώνευση και εκτός εκτάκτων χρεώσεων, στα 22,7 εκατ. δολάρια ή 0,81 δολάρια ανά μετοχή, σε σχέση με το ποσό των 25,0 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους.

Η Tousa δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση των εταιριών Engle και Newmark, ενώ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα ενιαία αποτελέσματα μπορεί να αφορούν και στις δύο εταιρίες, δεν περιλαμβάνουν όμως τα μεγέθη που προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

Χαμηλότερα κινήθηκαν τα κέρδη της Tousa (Τεχνική Ολυμπιακή) από τις δραστηριότητες, εκτός εκτάκτων χρεώσεων στο τρίτο τρίμηνο, διαμορφούμενα στα 22,7 εκατ. δολάρια σε σχέση με τα 25 εκατ. δολάρια πέρυσι.

Τα έσοδα από τις δραστηριότητες της Tousa αυξήθηκαν στα 26,3 εκατ. δολάρια ή 0,95 δολάρια ανά μετοχή για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου. Για τους εννέα μήνες του έτους, τα κέρδη ανήλθαν στο ποσό των 61,9 εκατ. δολαρίων ή 2,22 δολάρια ανά μετοχή, σε σχέση με τα 67,4 εκατ. στο 9μηνο του 2001.

Τα έσοδα από την κατασκευή κατοικιών για την εταιρία υποχώρησαν στα 340,2 εκατ. δολάρια από το ποσό των 360,6 εκατ. δολαρίων του 9μηνου του 2001. Αντίστοιχα, χαμηλότερα κινήθηκαν στο τρίμηνο και τα έσοδα από την πώληση κατοικιών, στα 330,7 εκατ. δολάρια, σημειώνοντας πτώση 7,4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v