Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο deal για την Intracom ύψους 11,3 εκατ. ευρώ

Σύμβαση αρχικού ύψους 11,3 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Intracom με την STN-ATLAS Elektronik, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο εταιριών. Η εν λόγω συμφωνία αφορά αφορά στην παραγωγή του συστήματος διεύθυνσης βολής τορπιλών ISUS 90-15.

Νέο deal για την Intracom ύψους 11,3 εκατ. ευρώ
Νέα σύμβαση, αρχικού ύψους 11,3 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Intracom με την STN-ATLAS Elektronik. Η σύμβαση αφορά στην παραγωγή του συστήματος διεύθυνσης βολής τορπιλών ISUS 90-15.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας το ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων (Integrated Sensor Underwater System) ISUS 90-15 αποτελεί την αιχμή του δόρατος των νέων υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού U-214 και των υπό εκσυγχρονισμό υποβρυχίων τύπου U-209 κλάση Ποσειδών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η εν λόγω συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο γενικότερης συνεργασίας των δύο εταιριών στην παραγωγή συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.

Τέλος, σημειώνεται ότι η εν λόγω προμήθεια προστίθεται στην ήδη πολύ σημαντική δραστηριότητα της Intracom στον χώρο ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και συμπεριλαμβάνονται στα πλέον εξελιγμένα συστήματα του είδους διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v