Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Νέο κατάστημα στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης

Ένα νέο κατάστημα στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει το απόγευμα ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ. θεόδωρος Καρατζάς. Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα συναλλαγών και έχει κατασκευαστεί βάσει του συγχρόνου προτύπου για την αναδιοργάνωση του Δικτύου.

Εθνική: Νέο κατάστημα στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης
Εγκαινιάζεται σήμερα, στις 6 το απόγευμα, σε νέο (ιδιόκτητο) κτίριο, το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, από τον Διοικητή της Τράπεζας κ. Θεόδωρο Β. Καρατζά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, το κατάστημα, το οποίο ήδη λειτουργεί, είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα συναλλαγών και έχει κατασκευαστεί βάσει του συγχρόνου προτύπου για την αναδιοργάνωση του Δικτύου, με γνώμονα την αισθητική διάσταση και τη λειτουργική αποτελεσματικότητα, ώστε να εξασφαλίζεται άψογο επίπεδο εξυπηρέτησης της πελατείας.

Το Κατάστημα παρέχει πλήρες φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, είναι δε εντάσεως εργασιών εξωτερικού εμπορίου και χορηγήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στις επιχειρηματικές χορηγήσεις, για την εξυπηρέτηση των οικονομικών μονάδων που εδρεύουν στον νευραλγικό χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο. Παράλληλα, προσφέρει τις κλασσικές τραπεζικές υπηρεσίες για τις ανάγκες των χιλιάδων εργαζομένων της περιοχής.

Διευθυντής του Καταστήματος είναι ο κ. Γεώργιος Καπράλος. Τηλέφωνα επικοινωνίας : Διευθυντής 2310-795225, Χορηγήσεις 2310-795215, Εργασίες Εξωτερικού 2310-795217, Καταθέσεις 2310-795219, -218, Fax 2310-795212.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v