Ανωμερίτης: Το συντομότερο δυνατόν ο ΟΛΠ στο ΧΑ

Ο ΟΛΠ είναι έτοιμος τόσο με στοιχεία εξαμήνου όσο και με αυτά του εννεαμήνου ώστε να εισέλθει στη Σοφοκλέους, δήλωσε σήμερα ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας, Γ. Ανωμερίτης, διατυπώνοντας την πρόβλεψη ότι θα εισέλθει το συντομότερο δυνατόν.

Ανωμερίτης: Το συντομότερο δυνατόν ο ΟΛΠ στο ΧΑ
Την ετοιμότητα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για την εισαγωγή του ΟΛΠ στο Χρηματιστήριο, διατύπωσε για μία ακόμη φορά ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Ανωμερίτης κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου.

”Πράγματι ο ΟΛΠ είναι έτοιμος τόσο με στοιχεία εξαμήνου, όσο και πρόσφατα με στοιχεία ενναμήνου” δήλωσε ο κ. Ανωμερίτης, ενώ πρόσθεσε ότι οι ”ανάδοχοι έχουν εκφράσει πλήρη συμφωνία για όλα τα θέματα βήμα-βήμα εισδοχής του ΟΛΠ στο Χρηματιστήριο”.

”Το πότε θα μπει είναι θέμα του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο εκτιμάει πρώτον, την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό Χρηματιστήριο και δεύτερον, την είσοδο άλλων μεγάλων πακέτων όπως ήταν του ΟΠΑΠ, όπως είναι τώρα της ΔΕΗ. Εκτιμώ όμως ότι θα μπει το συντομότερο δυνατό. Είναι ένα έτοιμο θέμα” κατέληξε ο κ. Ανωμερίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v