Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμμετοχή στην World Travel Market

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Intracom συμμετέχει στη Διεθνή Eκθεση Τουρισμού World Travel Market, με την παρουσίαση του δικού της προϊόντος FirstCLASSTM, λύση που θεωρείται ιδανική για τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας.

Intracom: Συμμετοχή στην World Travel Market
Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Intracom συμμετέχει στη Διεθνή Eκθεση Τουρισμού World Travel Market, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Excel του Λονδίνου από τις 11-14 Νοεμβρίου 2002. Η Intracom συμμετέχει στην έκθεση με την παρουσίαση του δικού της προϊόντος FirstCLASSTM.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η έκθεση World Travel Market αποτελεί την κορυφαία διεθνή εκδήλωση για την παρουσίαση προϊόντων, συστημάτων και λύσεων που απευθύνονται στην αγορά των ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών.

Το FirstCLASSTM αποτελεί την ιδανική λύση για Tour Operators, Αλυσίδες Ξενοδοχείων, Ταξιδιωτικούς Οίκους και άλλους μεγάλους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας τόσο ως ένα ισχυρό σύστημα εσωτερικής διαχείρισης όσο και σαν σύστημα διανομής των προσφερόμενων υπηρεσιών (ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές, εκδρομές, τουριστικά πακέτα, άλλες υπηρεσίες).

Σημειώνεται, ότι σε ένα ανοιχτής αρχιτεκτονικής, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον γραφικών (GUI), το FirstCLASSTM διαχειρίζεται όλες τις σχετικές με ταξίδια δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της προ της πώλησης περιόδου (pre-sales), της προώθησης πωλήσεων και διαφημιστικών δραστηριοτήτων, του ελέγχου διαθεσιμότητας και διεκπεραίωσης κρατήσεων, της διανομής και άλλων υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο.

Το FirstCLASSTM διαθέτει ακόμη την δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα GDS/CRS καθώς και άλλα εξωτερικά συστήματα για τον έλεγχο διαθεσιμότητας, την υλοποίηση κρατήσεων, τη διεκπεραίωση οικονομικών και άλλων συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε ταξιδιωτική ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το e-FirstCLASSTM (Enterprise JavaBean toolkit για J2EE application servers) που δίνει την δυνατότητα δημιουργίας front-end συστημάτων για τις εταιρικές δραστηριότητες μέσω Διαδικτύου.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Intracom, ότι το FirstCLASSTM αποτελεί την επιλογή μερικών εκ των σημαντικότερων επιχειρήσεων διαχείρισης και διανομής ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Τέλος, η Intracom θα συμμετάσχει φέτος στην Εκθεση με το περίπτερο GV 460 ώστε να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να ενημερωθούν καλύτερα και να παρακολουθήσουν από κοντά τις υπηρεσίες και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το FirstCLASSTM.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v