Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Courva: Κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 8,3 εκατ. ευρώ

Στη σύναψη μακροπρόθεσμου κοινοπρακτικού δανείου ύψους 8,3 εκατ. ευρώ προχώρησε η εταιρία Courva, με διαχειριστή την Alpha Bank, ενώ ξεκίνησε η λειτουργία της νέας βιομηχανικής μονάδας στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Courva: Κοινοπρακτικό δάνειο ύψους 8,3 εκατ. ευρώ
Tη σύναψη μακροπρόθεσμου κοινοπρακτικού δανείου ύψους 8,3 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε πρόσφατα η Courva AEBE. Το δάνειο είναι πενταετούς διάρκειας και λήγει στις 16/10/2007.

Διαχειριστής του δανείου είναι η Alpha Bank, ενώ συμμετέχουν επίσης οι τράπεζες: Γενική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου και Τράπεζα Πειραιώς.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι η εταιρία Cοurva Doors, αμιγώς θυγατρική της Courva AEBE, έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία την νέα της Βιομηχανική μονάδα στο Σχηματάρι Βοιωτίας, συνολικής επένδυσης 20 εκατ. ευρώ. Σε πλήρη λειτουργία η μονάδα θα είναι σε θέση να παράγει ως και 1000 πόρτες ανά βάρδια καθώς η δυναμικότητά της την καθιστά μια από τις μεγαλύτερες στον ευρωπαϊκό χώρο.

Τέλος, η νέα μονάδα περιλαμβάνει στεγασμένους χώρους 35.000 τ.μ. και υποστηρίζεται από κλειστό σύστημα διαχείρισης υποπροϊόντων ξύλου για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v