Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ DVD από την MLS

Mε στόχο τη καλύψη των αναγκών για ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των μελών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, η MLS Πληροφορική κυκλοφόρησε την εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ DVD.

H MLS Πληροφορική κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό τίτλο DVD-ROM, την εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ DVD. Στόχος του πρώτου ελληνικού τίτλου DVD-ROM είναι να καλύψει την ανάγκη για ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των μελών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης.

Η εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ DVD περιέχει 12.000 φωτογραφίες, 110 αποσπάσματα video συνολικής διάρκειας 90 λεπτών, 329 στατιστικούς πίνακες, 32 animation διάρκειας 27 λεπτών, 433 γεωπολιτικούς και 53 ιατρικούς χάρτες, 395 ηχητικά και μουσικά αποσπάσματα συνολικής διάρκειας 80 λεπτών, 15.000 hyperlinks, 12 διασκεδαστικά παιχνίδια. και 40 μοντέλα εικονικής πραγματικότητας, που συνδυάζονται με τα περισσότερα από τα 155.000 εγκυκλοπαιδικά και λεξογραφικά λήμματα.

Παράλληλα, υπάρχουν και τρεις άτλαντες, ο ιστορικός και ο γεωγραφικός για εξειδικευμένες πληροφορίες και του ανθρωπίνου σώματος, όπου ο χρήστης μπορεί να δει με παραστατικό τρόπο τις λειτουργίες του.

Ο αρμονικός συνδυασμός τους συντελεί ώστε η παρουσίαση των λημμάτων να είναι πλήρης, το νόημα τους σαφές και ο βαθμός κατανόησης μεγάλος. Ανάλογα τώρα με την ηλικία και τις ανάγκες του χρήστη, μπορεί να επιλεγεί το αντίστοιχο περιβάλλον. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς η ΤΟΜΗ DVD εμπεριέχει τόσο την γενική διαθεματική εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ, όσο και την παιδική εγκυκλοπαίδεια ΤΟΜΗ Junior. Η εγκυκλοπαίδεια διατίθεται από αλυσίδες πληροφορικής και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, εξειδικευμένα βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών και hypermarkets και το κόστος της ανέρχεται στα 114,99 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v