Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στόχος η ελληνική οικογένεια

Την στρατηγική της Εθνικής να γίνει η ”τράπεζα των ελληνικών νοικοκυριών” εξέφρασε τo στέλεχος της τράπεζας Π. Μυλωνάς, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της αύξησης μεριδίου στο asset management και της ανάπτυξης του τομέα τραπεζασφαλειών.

Εθνική: Στόχος η ελληνική οικογένεια
Την στρατηγική της Εθνικής Τράπεζας για να γίνει η τράπεζα των ”ελληνικών νοικοκυριών” εξέφρασε σε δικτυακό forum που πραγματοποιήθηκε χθες ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της τράπεζας κ. Π. Μυλωνάς.

Εκτός αυτού τόνισε την συντηρητική πολιτική της Εθνικής και ότι παρά την ανάπτυξη του retail banking, η ποιότητα του ενεργητικού της είναι σήμερα ”πολύ καλύτερη”.

Επίσης ο κ. Μυλωνάς ανέφερε, ότι η διοίκηση της Εθνικής προσανατολίζεται στο να αυξήσει το μερίδιό της στον τομέα του asset management, ενώ στα σχέδιά της είναι και η ανάπτυξη του τομέα των τραπεζασφαλειών (bancassurance).

Στο συγκεκριμένο forum, έγινε επίσης παρουσίαση του ελληνικού χρηματιστηρίου από τον κ. Π. Αλεξάκη και παρουσίαση της εταιρίας Vodafone-Panafone από τους κυρίους Μαζαράκη και Τσορμπατζόπουλο.

Το δικτυακό forum έγινε από την εταιρία Capital Link, η οποία δραστηριοποιείται στην διοργάνωση συνεδρίων και ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v