Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CosmoONE: Προμήθειες για πολυσύνθετα έργα

Περισσότερες από 250 παραγγελίες για την κατασκευή Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας έχουν εκετελεστεί από τις 20 Αυγούστου 2002 έως σήμερα μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί και η Cosmote για το μεγαλύτερο μέρος των προμηθειών της.

CosmoONE: Προμήθειες για πολυσύνθετα έργα
Περισσότερες από 250 παραγγελίες για την κατασκευή Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας, οι οποίες υποβλήθηκαν από τη Διεύθυνση Κατασκευών της Cosmote, έχουν εκετελεστεί από τις 20 Αυγούστου 2002 έως σήμερα μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, το Σύστημα Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE επιτρέπει την υλοποίηση πολυσύνθετων και περίπλοκων έργων που δεν αφορούν σε μια μεμονωμένη παραγγελία πρώτων υλών ή υποστηρικτικών υλικών, αλλά σε ένα συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών, παραγγέλλονται ήδη μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς b2bmarketsite της cosmoONE – γεγονός που αποτελεί πρωτοποριακή εξέλιξη για τα ελληνικά δεδομένα.

Μία κατασκευή ενός Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας απαιτεί: αγορά, μεταφορά και εγκατάσταση ιστών, βάσεων και κατασκευή οικίσκων, φωτοσημάνσεις, περιφράξεις, οικοδομικές και πολεοδομικές άδειες, ηλεκτροδοτήσεις, παγοπροστατευτικά και χωματουργικά έργα, αλλά και επιπρόσθετες υπηρεσίες, καθώς και πολλά προϊόντα, όπως UPS, ανορθωτικά, καλώδια, ηλεκτρονικά κέντρα, κλιματιστικά, γεννήτριες, εφεδρικά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη κλπ. Η προμήθεια όλων αυτών γίνεται μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE.

Σημειώνεται πως η Cosmote χρησιμοποιεί την εφαρμογή και τις υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE για το μεγαλύτερο μέρος των προμηθειών της (κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ, κάρτες χρονοχρέωσης, κάρτες SIM, PC, εκτυπωτές κα).

Παράλληλα, η εταιρία ήδη επωφελείται από την Ολοκληρωμένη και Αυτοματοποιημένη Διασύνδεση (integration) του ERP συστήματός με την πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Προμηθειών της CosmoONE.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v