Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Webinar για την κοινωνική ασφάλιση και τα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης

Το επόμενο διάστημα ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα θα έρθει σε ισχύ και θα στηρίζεται όχι σε έναν, αλλά σε τρεις πυλώνες ασφάλισης.

Webinar για την κοινωνική ασφάλιση και τα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία και οικονομία, ονομάζεται «δημογραφικό». Κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι θα δουλεύουν για να στηρίζουν όσους είναι εκτός αγοράς εργασίας. Το επόμενο διάστημα ένα νέο ασφαλιστικό σύστημα θα έρθει σε ισχύ και θα στηρίζεται όχι σε έναν, αλλά σε τρεις πυλώνες ασφάλισης. Με την Πολιτεία να είναι ο επόπτης και ο ελεγκτής του νέου συστήματος, δημιουργείται ένα σύστημα, όπου ενεργό ρόλο καλείται να παίξει και η ιδιωτική ασφάλιση. Παράλληλα, ιδρύονται όλο και περισσότερα ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης για τους εργαζομένους μεγάλων εταιρειών. Μπορούν αυτές οι καταλυτικές αλλαγές στο κοινωνικό σύστημα της χώρας να αποτελέσει ευκαιρία πωλήσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές;

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να δώσει το insurancewebinars.gr και ο Κωνσταντίνος Νικολάου, MBA, M.Sc. Managing Director Prudential Β. Marghios & Partners στο επόμενο webinar που διοργανώνουν τη Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:00 με τίτλο «Η κοινωνική ασφάλιση και ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης – ευκαιρία πωλήσεων για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές».

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, στο συγκεκριμένο webinar ο κ. Νικολάου θα αναλύσει τις βασικές αρχές του συστήματος κοινωνικής και επαγγελματικής ασφάλισης και θα επιδιώξει τη σύνδεσή τους με την ιδιωτική ασφάλιση και τις ευκαιρίες πώλησης που προκύπτουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v