Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Exodus: Σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού

Ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα, το Intelligent Enterprise Suite, για την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, παρουσίασε η Exodus Solutions. Πρόκειται για ένα εργαλείο που παρέχει δυνατότητες βελτιστοποίησης των επιχειρηματικών διαδικασιών.

Exodus: Σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
Ένα νέο σύστημα, το Intelligent Enterprise Suite, για την αποτελεσματική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, παρουσίασε η Exodus Solutions κατά τη διάρκεια του συνεδρίου HR FORUM 2002.

Το σύστημα της Exodus συνενώνει εφαρμογές όπως το Intranet portal, την ηλεκτρονική εκπαιδευτική πύλη και ένα πρόγραμμα επιχειρηματικής ευφυΐας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αδριανός Δρούγκας, εμπορικός διευθυντής της Exodus, στην ομιλία του με θέμα: ”Intranet: το εργαλείο της σύγχρονης επιχείρησης ως μέσο διαχείρισης, εκπαίδευσης & πληροφόρησης”, ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού κάθε σύγχρονης εταιρίας με την αρχειοθέτηση, την τακτοποίηση και εύρεση των διαφόρων πηγών πληροφόρησης που διαθέτει.

Για το λόγο αυτό, τόνισε την ανάγκη ύπαρξης ενός συστήματος που θα αναλάμβανε από την εκπαίδευση, την ηλεκτρονική συγκέντρωση των βιογραφικών μέχρι την παρακολούθηση απόδοσης και τη μέτρηση του ανθρωποχρόνου.

Στην κατεύθυνση αυτή, η Exodus δημιούργησε την πρωτοποριακή λύση Intelligent Enterprise Suite που είναι βασισμένη στην πλατφόρμα Exodus e.Centric.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που παρέχει δυνατότητες βελτιστοποίησης των επιχειρηματικών διαδικασιών και αύξησης της παραγωγικότητας των εργαζομένων με την παροχή εύκολης πρόσβασης στην επιθυμητή πληροφορία.

Παράλληλα, διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ένταξη νέων δραστηριοτήτων που αφορούν έργα, υπηρεσίες, προϊόντα, νέα τμήματα ή προσωπικό.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τo Intelligent Enterprise Suite εφαρμόστηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία στην Τράπεζα Πειραιώς, αξιοποιώντας τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών που υπήρχε διάσπαρτος στην τράπεζα, αυξάνοντας την παραγωγικότητα των εργαζομένων και καταργώντας οριστικά τη γραφειοκρατία.

Όπως τόνισε ο κ.Αδριανός Δρούγκας, η πρόταση της Exodus μπορεί να ικανοποιήσει και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα της εταιρίας να σχεδιάζει και να αναπτύσσει προϊόντα απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v