Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ηγεσία στην ΕΡΤ το δίδυμο Ζούλα - Γαμπρίτσου

Τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, μέχρι σήμερα επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, προτείνει η κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ. Επιστρέφει στην κρατική ραδιοτηλεόραση ο Γ. Γαμπρίτσος.

Νέα ηγεσία στην ΕΡΤ το δίδυμο Ζούλα - Γαμπρίτσου

Ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ Α.Ε., η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως προτείνει για τη θέση του προέδρου τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο  Ζούλα και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον μηχανικό ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργο Γαμπρίτσο.

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος δεν είναι άγνωστος στην ΕΡΤ, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος το 2010, προερχόμενος από τη NetMed, ενώ παλαιότερα είχε διατελέσει γενικός διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών του τηλεοπτικού σταθμού Μega.

Παράλληλα, με απόφαση του πρωθυπουργού, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας. Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

ΣΥΡΙΖΑ: Το κράτος στην υπηρεσία της Ν.Δ.

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ που σχολιάζοντας τις επιλογές του πρωθυπουργού για την ηγεσία της ΕΡΤ τόνισε πως «ο διορισμός του κ. Ζούλα καταλύει κάθε δυνατότητα αντικειμενικής ενημέρωσης, ενώ παραπέμπει σε αυταρχικές αντιλήψεις για τον ευθύ έλεγχο της δημόσιας συχνότητας από το πρωθυπουργικό γραφείο».




 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v