Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Υπογραφή σύμβασης roaming με Vodafone

Σύμβαση εθνικής περιαγωγής (roaming) υπέγραψε η Info-Quest με την Vodafone, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κυπριακό Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό (ΑΤΗΚ) για τη συμμετοχή του στο project της εταιρίας.

Info-Quest: Υπογραφή σύμβασης roaming με Vodafone
Η Info-Quest προχωρά στην υλοποίηση του δικτύου κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την ταχύτερη παροχή υπηρεσιών, η εταιρία υπέγραψε σύμβαση εθνικής περιαγωγής (national roaming) με τη Vodafone. Συγκεκριμένα, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των δύο εταιριών θα συνδεθούν μεταξύ τους ούτως ώστε οι συνδρομητές της Info-Quest να επικοινωνούν μέσω του δικτύου της Vodafone σε περιοχές όπου το δίκτυο της Info-Quest δεν παρέχει κάλυψη. Ετσι παρέχεται η δυνατότητα στην Info-Quest να ενεργοποιήσει άμεσα τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε πανελλήνια κλίμακα.



Επιπλέον, η Info-Quest επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με τον Κυπριακό Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό (ΑΤΗΚ) για πιθανή συνεργασία στην Ελλάδα. Ο ΑΤΗΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ (17 δισ. δρχ.) στην Info-Quest προκειμένου να επιταχυνθούν οι τηλεπικοινωνιακές επενδύσεις της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v