Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ι. Αθηνών: Εκτιμήσεις για αύξηση μεγεθών το 2002

Στα 53 δις δρχ. θα ανέλθει ο τζίρος του ομίλου Ιατρικού Αθηνών και στα 5,5 δις τα κέρδη το 2002, από 46 δις και 5 δις, αντίστοιχα, το 2001, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ΣΜΕΧΑ. Στο α’ 6μηνο του 2002 αναμένεται να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα της Κλινικής Π. Φαλήρου.

Ι. Αθηνών: Εκτιμήσεις για αύξηση μεγεθών το 2002
Κύκλο εργασιών πάνω από 53 δις δρχ και προ φόρων κέρδη 5,5 δις δρχ, αναμένει για τη χρήση του 2002 ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, έναντι 46 δις δρχ και 5 δις δρχ, αντίστοιχα, το 2001, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο ΣΜΕΧΑ ο αντιπρόεδρος του ομίλου, Β. Αποστολόπουλος.

Οσον αφορά στις επενδύσεις του ομίλου, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2002 αναμένεται η λειτουργία της νέας πτέρυγας της Κλινικής Π. Φαλήρου, ενώ μέχρι το τέλος της χρήσης θα τεθούν σε λειτουργία οι κλινικές Περιστερίου και Δάφνης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με τους Άγγλους Ασθενείς, μια κίνηση που έχει προκαλέσει σημαντική αίσθηση στην Βρετανία, καθώς καθημερινά υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στον αγγλικό τύπο με εξαιρετικά σχόλια, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίστηκε.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Αποστολοπουλος ανέπτυξε την στρατηγική του ομίλου για προσφορά υπηρεσιών υγείας μέσω τριών συμπληρωματικών δικτύων που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και καλύπτουν γεωγραφικά, τόσο την Ελλάδα, όσο και το Εξωτερικό.

Επίσης, εντός του 2001, ο όμιλος εισήλθε δυναμικά στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, αναλαμβάνοντας την διαχείριση ενός δικτύου 30 διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα. Ήδη μέσα στο 2001 λειτούργησε το πρώτο πρόγραμμα αποκλειστικής συνεργασίας με την Alpha Ασφαλιστική και σύντομα αναμένεται και νέα συμφωνία.

Ακόμα, συμπληρώθηκε ένας χρόνος λειτουργίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, το οποίο παρουσίασε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης με την πληρότητα να υπερτριπλασιάζεται.

Τέλος, ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση με απορρόφηση των θυγατρικών Ιατρικό Αθηνών Κλινική Π. Φαλήρου και ΙΑΣΙΣ από την μητρική Ιατρικό Αθηνών και πλέον η εταιρία διαθέτει 9 υπερσύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες, πάνω από 1.000 κλίνες, 2.500 εργαζομένους και 2.800 συνεργαζόμενους ιατρούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v