Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία της ABC Professional με τη Lipman

Συμφωνία με την εταιρία Lipman Electronic Engineering Ltd σύναψε η ABC Professional Services για την προώθηση των πρωτοποριακών και πλήρως ολοκληρωμένων τερματικών ηλεκτρονικών συναλλαγών της πρώτης.

Συνεργασία της ABC Professional με τη Lipman
Συμφωνία με την εταιρία Lipman Electronic Engineering Ltd σύναψε η ABC Professional Services, μέλος του ομίλου Πειραιώς, για την προώθηση των πρωτοποριακών και πλήρως ολοκληρωμένων τερματικών ηλεκτρονικών συναλλαγών (EFT/POS), Nurit 3020 και Nurit 8000.

Oπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η ABC Professional Services αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή των τερματικών Nurit 3020 και Nurit 8000 της Lipman Electronic Engineering Ltd στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια καθώς και την υλοποίηση εφαρμογών που προσαρμόζονται στις επιχειρηματικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Με τον τρόπο αυτό, όπωςεπισημαίνεται, η ABC Professional Services, ακολουθώντας το στρατηγικά δομημένο πλάνο ανάπτυξης που έχει εκπονήσει, συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους τεχνολογικούς προμηθευτές, ενώ παράλληλα επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της σε αγορές και γεωγραφικές περιοχές που προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Τα συστήματα ηλεκτρονικών πληρωμών Nurit 3020 και Nurit 8000, διαθέτουν μία ευρεία γκάμα λειτουργικών χαρακτηριστικών που εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση, ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια πληρωμών.

Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για τα πλέον πρωτοποριακά και πλήρως ολοκληρωμένα τερματικά, τα οποία υποστηρίζουν όλους τους παραδοσιακούς τρόπους πληρωμών, καθώς και τη νέα γενιά καταβολής χρημάτων με τις ”έξυπνες κάρτες”.

Συγκριτικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων τερματικών αποτελεί η υποδομή τους, η οποία υποστηρίζει τη μετάβαση από τις σημερινές κάρτες EMV (Europay, Mastercard και Visa) στις κάρτες που βασίζονται στη χρήση του PIN.

Ειδικότερα, tο Nurit 3020, απευθύνεται κυρίως στις τράπεζες και τους εμπόρους λιανικής, παρέχοντας τη δυνατότητα απευθείας διασύνδεσης με το διαδίκτυο για χρήση δεδομένων και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου και υποστηρίζοντας έως και έξι φορές μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από τα παραδοσιακά modems.

Επιπλέον, προσφέρει τη μέγιστη λειτουργικότητα και ταχύτητα συναλλαγών και εγγυάται γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση λογισμικού, παραμέτρων και μαύρης λίστας, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία (UPS), με ικανότητα φόρτισης εντός μίας ώρας.

Tο Nurit 8000, το μικρότερο και πιο ευέλικτο ασύρματο τερματικό ηλεκτρονικών πληρωμών, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των εμπόρων λιανικής, των τραπεζών και των ιδιωτών που διενεργούν συναλλαγές πολλαπλών καρτών, παρέχοντας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής και μεταφοράς δεδομένων και φωνής σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο προηγμένος σχεδιασμός του δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να επεκταθούν σε νέες αγορές.

Η Lipman Electronic Engineering Ltd ιδρύθηκε το 1974 στο Ισραήλ και αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο προμηθευτή λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών στα σημεία πώλησης (POS) παγκοσμίως.

H ABC Professional Services δραστηριοποιείται εδώ και δύο δεκαετίες στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στον τομέα του λογισμικού και της πληροφορικής τόσο στην Ελληνική όσο και στη Διεθνή αγορά και συνάπτει στρατηγικές συνεργασίες με κύριους τεχνολογικούς προμηθευτές και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλουν σημαντικά τόσο στην οργάνωση μίας επιχείρησης όσο και στη βελτίωση της εξυπηρέτησης της.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, οι συνολικές επενδύσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ για το 2002 αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την θέση της εταιρίας στο χώρο. Τέλος, εκτιμάται ότι η επέκταση της εταιρίας στα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της Professional Services έναντι του ανταγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v