Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αύξηση πωλήσεων 1,9% το 2018 για την Pernod Ricard Hellas

Αύξηση κατά 1,9% και σε σύγκριση με το 2017 εμφάνισαν το 2018 τα έσοδα και τα κέρδη της εταιρείας. Στα 41,4 εκατ. τα έσοδα εξαιρουμένου του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Αύξηση πωλήσεων 1,9% το 2018 για την Pernod Ricard Hellas

Στα 79 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Pernod Ricard Hellas -μέλους του διεθνούς ομίλου Pernod Ricard- το 2018, ενώ εξαιρουμένου του ειδικού φόρου κατανάλωσης τα έσοδα διαμορφώθηκαν σε 41,4 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη προ φόρων για το έτος ανήλθαν σε 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ σε σύγκριση με το 2017 η εταιρεία εμφάνισε αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας κατά 1,9%.

Ο Cyril Claquin Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas δήλωσε: «Σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία κατορθώνοντας να αυξήσει τις πωλήσεις της. Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι πωλήσεις είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την εταιρία και η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας επικεντρώνεται σε αυτόν. Για την Pernod Ricard Hellas, η καλή συνεργασία και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μέσω των πελατών μας προσεγγίζουμε τους τελικούς καταναλωτές, που βρίσκονται πάντα για εμάς στο επίκεντρο.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v