Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη 9 εκατ. ευρώ για την NN Hellas

Τι δήλωσε σήμερα η διευθύνουσα σύμβουλος της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας κα Μαριάννα Πολιτοπούλου. Το πετυχημένο εγχείρημα της τελευταίας τριετίας, οι περυσινές ανοδικές επιδόσεις και οι μελλοντικοί στόχοι. Έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Κέρδη 9 εκατ. ευρώ για την NN Hellas

Σε σύντομο απολογισμό της τελευταίας τριετίας, αλλά και στην παράθεση των στόχων της NN Hellas προχώρησε σήμερα η διευθύνουσα σύμβουλος της γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, στο πλαίσιο του σημερινού Συνεδρίου Πωλήσεων.

Ειδικότερα, η προ τριετίας ετήσια ζημία των 9 εκατ. ευρώ, μετατράπηκε το 2018 σε κέρδη ύψους 9 εκατ. ευρώ, σηματοδοτώντας την επιτυχία του υλοποιούμενου προγράμματος αναδιάρθρωσης-μετασχηματισμού.

Σε επίπεδο παραγωγής, η περυσινή επίδοση της NN Hellas διαμορφώθηκε στα 421,6 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας ποσοστιαία άνοδο 3,7% (διεύρυνση μεριδίου αγοράς).

Σύμφωνα με την κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, η NN Hellas έχει ως στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην εγχώρια αγορά του κλάδου ζωής, μέσα από πρωτότυπα-καινοτόμα προϊόντα.

Μεγάλη έμφαση επίσης θα δοθεί και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, ο οποίος θα συμβάλλει στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών του ασφαλιστικού Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v