Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση στις ΗΠΑ

Σε διεθνή έκθεση τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ συμμετείχε η Ιντραλότ, μέσω της θυγατρικής της Intralot USA, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο να συμμετέχει σε διάφορους διαγωνισμούς στις ΗΠΑ.

Intralot: Συμμετοχή σε διεθνή έκθεση στις ΗΠΑ
Τα σύγχρονα ολοκληρωμένα συστήματα πληροφορικής και την τεχνογνωσία της είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η Intralot στην ετήσια έκθεση που διοργανώθηκε στις ΗΠΑ.

Την έκθεση διοργάνωσε η Βόρειο-Αμερικανική Ένωση των Κρατικών Οργανισμών Τυχερών Παιχνιδιών (NASPL) και στην οποία η Intralot συμμετείχε μέσω της νεοιδρυθείσας θυγατρικής της, Intralot USA.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας μεταξύ των προεδρείων της NASPL, της Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών (WLA) και των τριών μεγαλύτερων προμηθευτών ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων τυχερών παιχνιδιών μεταξύ των οποίων ήταν και η Intralot,. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν, μεταξύ άλλων, ήταν η συνεργασία των φορέων σε θέματα πιστοποίησης και εναρμόνισης διαδικασιών για τους διεθνείς διαγωνισμούς.

Η NASPL είναι μια ένωση που αποτελείται από οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών της Βορείου Αμερικής και αριθμεί 47 μέλη. Αποστολή της ένωσης είναι να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των μελών της πραγματοποιώντας διεθνή συνέδρια, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και να προωθεί θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη-οργανισμοί της NASPL πραγματοποιούν περίπου το 1/3 των πωλήσεων της παγκόσμιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Σημειώνεται ότι Intralot U.S.A, με έδρα την Ατλάντα της Georgia, ξεκίνησε από τον Αύγουστο του 2002 την συμμετοχή της σε διαγωνισμούς σε διάφορες πολιτείες των Η.Π.Α και του Καναδά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v