Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο δ.σ στα Ελληνικά Πετρέλαια

Στην έγκριση νέου διοικητικού συμβουλίου και αλλάγων στο καταστατικό με πρόβλεψη ότι το ελληνικό δημόσιο θα κατέχει το 35% του μετοχικού κεφαλαίου των ΕΛ.ΠΕ, συμπεριλαμβανομένου του ποσοστού της ΔΕΚΑ, αποφάσισε η έκτακτη συνέλευση των ΕΛ.ΠΕ.

Νέο  δ.σ  στα Ελληνικά  Πετρέλαια
Στην έγκριση του νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε σήμερα η έκτακτη συνέλευση των Ελληνικών Πετρελαίων. Στην ίδια συνέλευση εγκρίθηκαν και αλλαγές στο καταστατικό της εταιρίας με βασικότερη, αυτή που προβλέπει ότι το ελληνικό δημόσιο θα κατέχει το 35% του μετοχικού κεφαλαίου των ΕΛ.ΠΕ, όπου σ’ αυτό το ποσοστό θα περιλαμβάνεται και το ποσοστό της ΔΕΚΑ.

Το νέο ΔΣ των ΕΛ.ΠΕ αποτελείται από τους εξής: 1. Γιώργος Μωραϊτης, πρόεδρος του ΔΣ. 2.Αθανάσιος Καραχάλιος, διευθύνων σύμβουλος. 3. Γεώργιος Χαλβατζόγλου, εντεταλμένος σύμβουλος. 4. Γρηγόριος Μούργελας, μέλος. 5. Νικόλαος Μαδεμλής, μέλος. 6. Ελένη Σαργιάνου, μέλος. 7. Ιωάννης Σειραδάκης, μέλος. 8. Βασίλειος Νικήτας, μέλος - εκπρόσωπος των εργαζομένων. 9. Γεώργιος Καραμπεάζης, μέλος - εκπρόσωπος των εργαζομένων. 10 Ανδρέας Βρανάς, μέλος - εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας. 11. Ιάσων Στράτος, μέλος - εκπρόσωπος των μετόχων της μειοψηφίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v