Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

Η MEGA BROKERS, αναφέρει ο γενικός διευθυντής της κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις ασφάλισης της μεγάλης αυτής συνάντησης της πολιτικής, των τεχνοκρατών, της επιστήμης, που έχει παγκόσμιες συμμετοχές και εμβέλεια.

Η Mega Brokers ασφάλισε το Delphi Economic Forum

Στη Mega Brokers εμπιστεύτηκε την ασφάλειά του 4ου το “Delphi Economic Forum” αναθέτοντας στην εταιρεία την ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

Η εταιρεία ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων ανέλαβε το σημαντικό αυτό έργο, το οποίο αποτελεί μια ακόμη διάκριση και τιμή.

Η MEGA BROKERS, αναφέρει ο γενικός διευθυντής της κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου (φωτό), ανταποκρίθηκε άμεσα στις απαιτήσεις ασφάλισης της μεγάλης αυτής συνάντησης της πολιτικής, των τεχνοκρατών, της επιστήμης, που έχει παγκόσμιες συμμετοχές και εμβέλεια.

Είναι τιμή για την MEGA BROKERS να αναλαμβάνει την ασφάλιση τέτοιας εκδήλωσης , συνεχίζει ο κ. Τ.Χατζηθεοδοσίου, με παγκόσμια αναγνώριση στην οποία παρίσταται ο πρωθυπουργός της χώρας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, αξιωματούχοι και υπουργοί ξένων χωρών, ακαδημαϊκοί, υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τεχνοκράτες, τραπεζίτες και σύνεδροι από διαφορετικές ηπείρους.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v