Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Τιμητική διάκριση στο ICT Forum

Τιμητική διάκριση για την επιχειρηματική της δράση και ανάπτυξη απέσπασε η Profile, η οποία την τελευταία πενταετία έχει παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης 1.000% και απασχολεί περισσότερους από 120 εργαζομένους.

Profile: Τιμητική διάκριση στο ICT Forum
Τιμητική διάκριση για την επιχειρηματική της δράση και ανάπτυξη κατά την διάρκεια της τελευταίας πενταετίας απέσπασε η Profile στο πρόσφατο ICT Forum, που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Forum πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που πραγματοποιούνται στην χώρα μας.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, στην διάρκεια της περιόδου αυτής η Profile έχει παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 1.000%, ενώ σήμερα ηγείται ενός ισχυρού ομίλου που αποτελείται από τέσσερις εταιρίες και απασχολεί συνολικά περισσότερους από 120 εργαζομένους.

Παράλληλα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, τα προϊόντα της εταιρίας κατέχουν ηγετική θέση στη αγορά χρηματοοικονομικού λογισμικού με υψηλότατο μερίδιο αγοράς σε όλους τους τομείς της τραπεζικής και χρηματοοικονομικής αγοράς.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται, επίσης, ότι, η Profile πρόσφατα πήρε έγκριση από το Δ.Σ. του ΧΑΑ για την εισαγωγή της στη ΝΕΧΑ, ενώ εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται και η έγκριση από την επιτροπή της Κεφαλαιαγοράς.

H Profile σήμερα ηγείται ενός σχήματος πέντε εταιριών, οι οποίες εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρίες κάθε μεγέθους.

Οι εταιρίες που συνθέτουν τον Όμιλο Profile είναι, η Profile Cyprus Ltd, η οποία έχει αναλάβει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της μητρικής εταιρίας στην Κύπρο, η Analysis, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πλήρη τεχνική υποστήριξη τους, η εταιρία Becom, η οποία αναλαμβάνει την ανάπτυξη της πλήρους εταιρικής παρουσίας στο διαδύκτιο και η εταιρία CIF, η οποία αναπτύσσεται με το επιχειρηματικό μοντέλο του Franchising και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής και επιχειρησιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v