Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις η ΑΒ Βασιλόπουλος

Στο ab.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για την περίοδο των γιορτών, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν χριστουγεννιάτικες ευχές. Παράλληλα, ένα υπέροχο σκηνικό σπιτιού έχει δημιουργηθεί στον υπόγειο όροφο του Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο,.

Ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις η ΑΒ Βασιλόπουλος

Με την προτροπή να περάσουμε #xristougennamazi με τους αγαπημένους μας, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δημιουργήσει μία μοναδική online πλατφόρμα ευχών, καθώς και ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο Metro Mall. 

Συγκεκριμένα, στο ab.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για την περίοδο των γιορτών, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν χριστουγεννιάτικες ευχές για τους αγαπημένους που θα ήθελαν φέτος στο γιορτινό τραπέζι, με βιντεοσκοπημένο ή γραπτό μήνυμα.

Παράλληλα, ένα υπέροχο σκηνικό σπιτιού έχει δημιουργηθεί στον υπόγειο όροφο του Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, για να φιλοξενήσει τα πιο ζεστά βίντεο με ευχές για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το σκηνικό θα παραμείνει στο χώρο από τις 28 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου, από τις 13.00 έως τις 20.00 τις καθημερινές και από τις 09.00 έως τις 20.00 το Σάββατο.

Με την ενέργεια αυτή, η ΑΒ Βασιλόπουλος ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες δράσεις της για τη φετινή χρονιά και υπενθυμίζει ότι τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μία γιορτή … είναι η ευχή να βρεθούμε μαζί με τους αγαπημένους μας γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 9 Δεκεμβρίου, με την ΑΒ Βασιλόπουλος να πραγματοποιεί τις ευχές 10 τυχερών νικητών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v