Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποχωρεί από την Playtech ο ιδρυτής της

Μερίδιο αξίας 87 εκατ. δολαρίων στην ισραηλινή Playtech, προμηθευτή τερματικών του ΟΠΑΠ, πούλησε ο ιδρυτής της, σηματοδοτώντας το τέλος της εμπλοκής του στην εταιρία software για στοιχηματισμό.

Αποχωρεί από την Playtech ο ιδρυτής της

Ο Teddy Saggi, ιδρυτής της ισραηλινής Playtech, η οποία συνεργάζεται με τον ΟΠΑΠ, αποχώρησε από την εταιρία software αθλητικού στοιχηματισμού που είχε ιδρύσει πριν από 19 χρόνια, πουλώντας μερίδιο αξίας 87 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Sagi πούλησε περίπου 15,2 εκατ. μετοχές, που αντιστοιχούν στο 4,8% της εταιρίας, που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.  

Ο ισραηλινός επιχειρηματίας πούλησε μετοχές αξίας 87,2 εκατ. δολαρίων στην τρέχουσα τιμή της μετοχής, στις 450 πένες, σύμφωνα με υπολογισμούς του Reuters.

Η αποχώρηση σηματοδοτεί το τέλος της εμπλοκής του Sagi στην Playtech, την οποία ίδρυσε το 1999 και έβαλε στο LSE το 2006. Ο επιχειρηματίας μείωνε σταδιακά το ποσοστό του τα τελευταία χρόνια, σημειώνει το πρακτορείο. 

Σημειώνεται ότι η εταιρία έχει αναλάβει την εγκατάσταση τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) για λογαριασμό του ΟΠΑΠ σε περίπου 4.500 σημεία, με παράλληλη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας στοιχηματισμού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v