Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει για δέκατη χρονιά στο International Graduate Programme

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους που έχουν φιλόδοξο και δυναμικό χαρακτήρα και επιθυμούν να εργαστούν σε μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει για δέκατη χρονιά στο International Graduate Programme

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμμετέχει για δέκατη χρονιά στο International Graduate Programme (IGP) που διοργανώνει η HEINEKEN.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους απόφοιτους που έχουν φιλόδοξο και δυναμικό χαρακτήρα και επιθυμούν να εργαστούν σε μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκινώντας το ταξίδι τους από τα κεντρικά γραφεία της HEINEKEN, στο Άμστερνταμ.

Στη συνέχεια, θα αναλάβουν τρεις ρόλους, σε ισάριθμα τμήματα και χώρες όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος HEINEKEN, ανακαλύπτοντας νέες κουλτούρες και αποκτώντας πολυδιάστατη εμπειρία. Συγκεκριμένα, οι τομείς στους οποίους θα εργαστούν περιλαμβάνουν το Μάρκετινγκ, τις Πωλήσεις, τα Οικονομικά, τις Εταιρικές Σχέσεις, τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, τα Τεχνολογικά Συστήματα, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, την Οικονομική Διαχείριση και τις Προμήθειες.

Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα φυτώριο νέων και δυναμικών εργαζομένων με φιλοδοξία για διεθνή καριέρα και ικανότητες να αναλάβουν, μελλοντικά, θέσεις ευθύνης στην οικογένεια της HEINEKEN. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους απόφοιτους που ασπάζονται τις αξίες της εταιρίας - το πάθος για την ποιότητα, την απόλαυση της ζωής και τον σεβασμό για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη - να εργαστούν σε ένα διεθνές περιβάλλον με σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για το IGP είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2019, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v