Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Q&R το λογισμικό του οίκου Κaspersky

Η European Profiles, μέλος του ομίλου Q&R, αντιπροσωπεύει πλέον αποκλειστικά τα προϊόντα του Ρώσικου οίκου λογισμικού Κaspersky που ειδικεύεται σε anti-virus και firewalls συστήματα.

Η European Profiles, μέλος του ομίλου Q&R που δραστηριοποιείται στους χώρους παροχής υπηρεσιών συμβούλου και ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας πληροφορικών συστημάτων, αντιπροσωπεύει πλέον αποκλειστικά τα προϊόντα του Ρώσικου οίκου λογισμικού Κaspersky.

Ο οίκος Kaspersky ειδικεύεται στην επεξεργασία των anti-virus και firewalls συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το βελτιωμένο σύστημα διοίκησης που έχει αναπτύξει έχει ενσωματωθεί στα προγράμματά του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Q&R, τα προγράμματα Kaspersky επιτρέπουν στους χρήστες (end users) να παρακολουθούν και να ελέγχουν όλες τις τελευταίες κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρχεία και προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται στο σύστημα ένα ισχυρό, πρόσθετο στάδιο προστασίας.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία, είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο χρήστης των προγραμμάτων Kaspersky αποκτά δωρεάν ανανέωση των αλλαγών και εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη.

Σημειώνεται, επίσης, ότι, τα προϊόντα του ρώσικου οίκου Kaspersky κατατάσσονται παγκοσμίως πρώτα στις επίσημες αξιολογήσεις των περιοδικών BYTE, PC Magazine, PC Today, VIRUS BULLETIN και άλλων ειδικών περιοδικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα, τα συστήματα ασφαλείας Kaspersky έχουν εγκατασταθεί σε πολλούς Ελληνικούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, ενώ στην Ευρώπη τα προϊόντα αυτά έχουν εγκατασταθεί στο Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας της Πολωνίας, Υπουργείο Εξωτερικών Ιταλίας, Υπουργείο Παιδείας Γαλλίας, Τelecom Iταλίας, La Poste, Reebok και στο Yπουργείο Οικονομικών της Αμερικής.

Η European Profiles αποτελεί τη βασική επιχειρηματική μονάδα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του Ομίλου Q&R με μεγάλο αριθμό έργων τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα.

Σύμφωνα με την εταιρία, η Q&R έχει να επιδείξει μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην υλοποίηση έργων τεχνικής βοήθειας στην Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v